K&H MNEB R6S S4: egymás ellen bizonyíthat az élmezőny a harmadik héten

K&H MNEB R6S S4: egymás ellen bizonyíthat az élmezőny a harmadik héten

Ha az eddigi fordulókat vesszük alapul, akkor ezen a hétvégén szépen összekavarodhat a tabella.

Elég volt négy forduló hozzá, hogy ne maradjon hibátlan együttes a K&H MNEB R6S negyedik szezonjában. A meglepő fordulat mindenképp az Illés Akadémia Spirit szenzációs szereplése, hiszen egyetlen botlástól eltekintve az eddigi középcsapatból bajnokesélyessé léptek elő, bár az alapszakasz és az utána következő kieséses rendszer is hosszú még. A másik érdekesség a WnP helyzete, akik egy gyenge rajtot követően szintén megtáltosodtak és leszállították a bajnokság történetének talán legnagyobb meglepetését, miután 7:1-gyel elintézték a WiLD-ot, akik láthatóan küszködnek jelenleg, hiszen csak az ötödikek és már két vereséget is összeszedtek. Mindenesetre azt nagyon jó látni, hogy senki nem mehet szinta biztosra egyetlen meccsén sem, valamint az eddigi évektől eltérően itt már tényleg bármi megtörténhet az egyes fordulókban.

Április utolsó hétvégéjén is lesznek érdekes meccsek, többek között a jelenlegi két listavezető is újfent összecsap. Miután az IAS megőrizte vezető helyét a WnP ellen gyűjthetnek újabb hasznos pontokat, amivel elhúzhatnak majd a többiektől. Ellenfelük azonban két 7:1-es eredményt követően aligha ölbetett kézzel nézik majd végig a meccset, így akár egy kiélezett, hosszabbításos összecsapásnak is örülhetnek majd a rajongók. Ezen kívül a 4. és 5. helyezett KmK és WiLD is összecsap, ami már csak azért is érdekes, mert előbbinek eddig az összes mérkőzése hosszabbítással végződött, ráadásul Lino és STRiKE egy ideig korábban játszott a vadaknál. Tavaly egyébként mindkétszer a WiLD tudott győzni ebben a párosításban, de akkor egy teljesen más ötössel vágott neki a KmK a szezonnak. A Tensei és Toxic Babes kettősnek pedig szintén nehéz hétvégéje lesz, ugyanis ha szeretnének elkezdeni felzárkózni és némileg közeledni a top 6-hoz, akkor itt az idő elkezdeni győzelmeket aratni, különben gyorsan eldőlhet, hogy kik eshetnek ki a negyedik évadban. 

A szabályok ugye némileg megváltoztak, miután a győzelem ugyanúgy 3 pontot ér, döntetlen viszont már nincs. 6:6-os állás esetén hosszabbításba torkollik egy meccs, az úgy nevezett OT végén a győztes 2, míg a vesztes 1 pontot kap. A hosszabbításban minimum 2, maximum 3 extra kört teljesítenek még a felek, ezért a végeredmény 8:6 vagy 8:7 is lehet, de ez független attól, hogy mennyi pontot adnak a feleknek.

Az ötödik forduló párosításai – 04.29.:

  • 19:00 WiLD MultiGaming vs KMK
  • 20:15 Toxic Babes vs Békéscsabai E-Sport Egyesület
  • 21:30 Illés Akadémia Spirit vs WnP Esport
  • 22:45 Tensei Esports Club vs Nice Gaming

A hatodik forduló párosításai – 04.30.:

  • 16:00 KMK vs Toxic Babes
  • 17:15 Nice Gaming vs Illés Akadémia Spirit
  • 18:30 WnP Esport vs Tensei Esports Club
  • 19:45 Békéscsabai E-Sport Egyesület vs WiLD MultiGaming

A tabella állása két forduló után:

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!