Komoly terveket szövöget PC- és mobilos játékok terén a Sony

Komoly terveket szövöget PC- és mobilos játékok terén a Sony

A Sony emellett azt tervezi, hogy megháromszorozza PC-játékainak eladását az idei évben.

Komoly terveket tűzött ki maga elé a Sony, derült ki a cég éves, a befektetőknek tartott prezentációjából. Ezek alapján a Sony 2025-ig kiadott játékainak felét PC-n és / vagy mobiltelefonon is piacra dobná.

Összességében ez komoly emelkedést is eredményezne a megjelenések darabszámát illetően már az idei évben is, ahogy ezek negyedén a PC és a mobiltelefonok osztoznának, míg a „fennmaradó részen" a PS4 és PS5 osztozna.

„A PC és mobiltelefonok felé terjeszkedésben (...) megvan a lehetőség, hogy ne csak egy nagyon kis részében legyünk jelen a gaming piac egészében, hanem annak minden szegletében" - nyilatkozta a Sony Interactive Entertainment elnöke, Jim Ryan.

Ryan hozzátette hogy a PC- és mobiltelefonos játékokba való befektetés

„komoly mértékben növelni azon emberek létszámát, akik a mi játékainkkal játszanak, azokat élvezik, illetve úgy összességében meg is vásárolják azokat."

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy olyan címeket is megjelenítenének PC-n, mint a Horizon Zero Dawn, a Days Gone, illetve a God of War, mellyel anyagilag is jól járna a cégóriás: a tavalyi 80 millió dolláros bevételük után idén akár 300 milliót is elkönyvelhetnének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.