LEC: Vizicsacsiék ismét találkoznak a G2 Esports csapatával

LEC: Vizicsacsiék ismét találkoznak a G2 Esports csapatával

Első találkozójukon Jankosék akarata érvényesült, azóta azonban sok víz lefolyt már a Dunán.

Ráfordult az LEC 2022-es nyári szezonjának mezőnye a nagyon hosszú célegyenesre. Innentől már minden csapat előtt az a cél lebeghet, hogy valamilyen módon bejussanak a rájátszásba. A hatodik hely megcsípéséhez 8-9 győzelemre mindenképp szükség lehet, de nagyon sok múlik majd azon, hogy mennyire marad ennyire együtt a legjobb 9 csapat. Jelenleg a harmadik és a kilencedik helyezett között mindössze két győzelem van, gyakorlatilag a Team BDS-en kívül mindenkinek reális esélye van a mutatott teljesítmény alapján, hogy ott legyenek a top 6-ban. Vizicsacsiék jelenleg pont ugyanolyan mérleggel állnak, mint a tavaszi bajnok G2 Esports, akikkel a mai nap 21:00-tól megütköznek az Idézők szurdokában. A visszavágót élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

Csacsiék esélyei a G2 Esports ellen

A tavasszal 24-0-t repesztő G2 kifejezetten gyenge formát mutatott az elmúlt hetekben. Sorozatban négy vereséget szereztek, így a félidőre kikerültek a playoffot érő pozíciókból. Jankos az EUphoriában mesélt arról, hogy nem tudták felvenni az új LoL-meta ritmusát, ami jól lehet az Astralis számára. A dán együttes hatalmas hátrányba került a legutóbbi két fordulóban az EXCEL és a MAD Lions ellen is, azonban Nukeduckékat így is sikerült legyűrniük egy 46 perces óriási ütközetben. A jungle-support párosra kifejezetten építhet az AST, JeongHoon eddig pazarul teljesít szinte mindegyik összecsapáson. Vizicsacsinak az ösvényfázist, ha sikerült túlélnie, akkor elég jó előjelekkel várhatja a csapat a középső szakaszát a mai mérkőzésnek, mivel a 4v4 és 5v5-ös szituációkban kifejezetten jól teljesítenek.

LEC 2022 Summer Split - 10. nap menetrendje

18:00-tól SK vs BDS

19:00-tól MSF vs XL

20:00-tól MAD vs VIT

21:00-tól G2 vs AST

22:00-tól FNC vs RGE

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nyer ma az Astralis a G2 Esports ellen?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.