LEC: Vizicsacsiék nem hibáztak a sereghajtó ellen, de messze még a rájátszás

LEC: Vizicsacsiék nem hibáztak a sereghajtó ellen, de messze még a rájátszás

Még hét mérkőzés vár a dán együttesre az LEC nyári alapszakaszában.

A G2 Esports elleni vereség nem törte meg Vizicsacsiékat, a tegnapi mérkőzésnapon remek taktikával, kiváló csapatharcok megkoreografálása mellett húzták be a szezonban ötödik győzelmüket. Ezzel leszakították magukról az SK Gaminget, azonban a playoffot érő helyezésekre nem sikerült felkapaszkodniuk. Az oda-visszavágók még három héten keresztül tartanak, az Astralisnak legalább négy meccset biztosan be kéne húznia a maradék hétből, hogy odaérjenek a legjobbak közé, akikkel találkozhattok a kieséses szakaszban. Jövő héten az utóbbi hetekben szárnyaló SK Gaming, valamint az alapszakasz első helyének egyik legnagyobb esélyese, a Rogue vár Csacsiékra.

Astralis vs Team BDS (1-0)

A magyar LoL-legenda kezébe ezúttal egy carryzésre kifejezetten képes hős került Gangplank személyében, amelyben ott rejtőzött a hatalmas sebzés már a Spellblade megvásárlásától kezdődően. A korai szakaszban még tudta tartani a lépést ellenfelével a svájci klub, de ahogy beindultak a csapatharcok, úgy nyílt az olló a két ötös között. Főleg xMatty Apheliosa nem volt jelen ezen az összecsapáson, így Kobbe szabadon virgonckodhatott Zerijével. Sima és megérdemelt győzelem volt ez, amely megadhatja a boostot a szezon hátralévő részéhez.

A nap legmeglepőbb győzelmét az EXCEL aratta, Nukeduckék úgy gázoltak át a Fnaticon, mint forró kés a vajon. Sorozatban négy vereséget gyűjtött be Európa egyetlen világbajnoka, így egyre sűrűsödnek a sötét fellegek felettük. Az eddig bombaformában játszó Rogue megbotlott a G2 ellen, a Misfits újabb vereséget gyűjtött be, így 0-2-vel zárták ezt a hetet. 

A Team BDS-nek matematikai esélye még van a rájátszásra, de ha innen megkaparintanék a top 6 helyezést valamelyikét, az még nagyobb "miracle runnak" minősülne, mint a Schalke 04-nek a 2020-as nagy feltámadása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt az Astralis legjobbja a Team BDS ellen?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.