Egy játékos nem bírt várni és elkészítette a saját Hogwarts Legacy játékát

Egy játékos nem bírt várni és elkészítette a saját Hogwarts Legacy játékát

Videón az alkotás, ami nem mellőzi a humort sem.

Nem csak ezt a játékot sújtja a késés szindrómája, hiszen megannyi játékot eltolnak a kiadók mostanában. Akkor persze nincs ezzel semmi probléma, ha ezt az időt ténylegesen a további fejlesztésekre tudják fordítani. Ez sajnos nem minden esetben történik így. Az egyik nagy áldozata ennek a trendnek a Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy is. Az új dátum szerint csak 2023. február 10-én jelenik meg.

Ezt pedig egy nagy rajongó nem bírja kivárni, ezért fogta magát és a Unity motort felhasználva elkészítette egy másik verzióját a népszerű RPG játéknak. Ez amellett, hogy jó szórakozást is jelentett számára, segített neki többet megtudni a játékfejlesztésről. Noha a Hogwarts Legacy rajongói változata soha nem lesz nyilvános, az indie fejlesztő, Arnie azért bemutatta egy videóban mire is jutott egymaga. A félreértések elkerülése végett, ennek semmi köze az Avalanche Studios játékához, sőt Arnie a biztonság kedvéért „Henwarts Legacy”-nak nevezte el az alkotását.

A nyílt világú játék egy importált roxforti kastélyt, valamint egy sor Unity eszközt és beépülő modult használ a tájkép és a varázslóhoz kapcsolódó architektúra létrehozásához, emellett pedig még bizonyos játékmechanizmusokat és varázslatokat is elkészített a programhoz. A rajongói játékban néhány varázslat meglehetősen egyszerű, például van egy olyan, amivel világít a varázspálca a sötét területeken vagy egy másik, amely rövid ideig lebegteti a tárgyakat, de előfordul olyan is, hogy egy tárgyat csirkévé képes átváltoztatni.

Arnie videójának második fele tele van filmes felvételekkel és játékmenettel, ami igazán jól mutatja, hogy mennyi időt és energiát fektetett bele ebbe a rajongói változatba. Megjelenik a fedett híd, a mozgó lépcsők és még Hagrid is. Minden bizonnyal ezzel kitölti a várakozási idejét, míg megjelenik a Hogwarts Legacy.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!