Így nézett ki a Raimi féle Pókember 4 főgonosza és kiderült ki játszotta volna

Így nézett ki a Raimi féle Pókember 4 főgonosza és kiderült ki játszotta volna

Még mielőtt lefújták a produkciót, a stáb elkezdett dolgozni Keselyű kosztümén, akit John Malkovich játszott volna el.

Újra előhozta az emlékeket a Pókember: Nincs hazaút a moziba kerülését követően, hiszen Tobey Maguire karaktere is szerepelt a filmben. Ő volt a Sam Raimi féle trilógia főszereplője, viszont akkor a harmadik film után véget ért a kaland, pedig úgy tűnt nem lesz akadálya, hogy a negyedik részt is megvalósítsák. Olyannyira biztosak voltak ebben akkor Raimiék, hogy nekiláttak kidolgozni a folytatás sztoriját, valamint a főellenség jelmezének terveit is elkezdték megvalósítani.

Azóta már az is kiderült, hogy kik kaptak volna szerepet a negyedik epizódban a gonoszok közül.

"Hiányoltam a filmekből Kravent, a vadászt, ezt a karaktert bevettük volna a következő Pókemberbe. Mindig szerettem volna látni, hogy Kraven megküzd Pókemberrel a nagyvásznon. Szerintem ez nagyon különleges lenne. Ő a legprofibb vadász, Pókember pedig a levegő legfürgébb zsiványa. És azt is szerettem volna látni, hogy Peter emberileg továbbfejlődik." - mondta Raimi korábban.

Nem ő lett volna az egyetlen ellensége Peternek, a rendező szerette volna Kraven mellé bemutatni Keselyűt és Mysteriót is. Előbbit John Malkovich, utóbbit pedig Bruce Campbell játszotta volna el. A Pókember 4-et végül kaszálták, hiszen a Sony lefújta a dolgot és elköszönt a Raimi & Tobey párostól, így nem kaptunk újabb filmet az ő részvételükkel, ráadásul nem sokkal utána a rebootolták a Pókember szériát Andrew Garfileddal.

Ken Penders – amerikai képregény alkotó és író – most közzétett egy képet Twitteren és megosztotta, hogy 15 éve őrzi az alábbi fotót. A harmadik rész után meglátogatta a barátait, akik a John Malkovichnak szánt Keselyű jelmezen dolgoztak, viszont a gyártás leállítása után minden anyagot le kellett adniuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!