A Funko új kollekciója felfedte hogyan néz majd ki M.O.D.O.K a Kvantumániában

A Funko új kollekciója felfedte hogyan néz majd ki M.O.D.O.K a Kvantumániában

Az utóbbi időben kapott hideget-meleget az MCU, de az vitathatatlan, hogy az ötödik fázis egyik legjobban várt filmje A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (Ant-Man and the Wasp Quantumania).

Néhány előzetest követően még jobban fokozódott az izgalom a várakozással teli időszakban, viszont egy dologra még abszolút nem derült fény. Hogyan néz majd ki a mozi egyik főgonosza. Mindenesetre a Funko Pop ismét jó szolgáltatott tett az új kollekciójával, hiszen akarva-akaratlanul is, de felfedte a M.O.D.O.K kinézetét. Ő egy organikus szuperszámítógép, akit azért alkottak meg, hogy a Kozmikus Kocka rejtelmeit. A létrehozása közben nem ment minden simán és néhány hiba miatt öntudatra ébredt a különös lény és a sötét oldalt választva megölte a főnökeit, aztán elnevezte magát MODOK-nak – ez a Mental Organism Designed Only for Killing (Mentális Organizmus, melyet gyilkolásra terveztek) rövidítése.

Ő lesz tehát az első számú rosszfiú a Kvantumániában, ahol a Hangya és a Darázs ellátogat a szubatomi kvantumbirodalomba. Ez már korábban kiderült, hogy vele kell majd megküzdenie a szuperhősöknek, arról viszont eleddig nem volt információ, hogy miként néz majd ki a mozifilmben. A Funko új termékkínálata viszont most felfedte M.O.D.O.K. kilétét:

Az ígéretek szerint a Kvantumánia epikusabb lesz, mint a korábban látott Ant-Man filmek, legalábbis ezt mondta korábban a Loopernek Anthony Francisco, a Marvel Studios vezető vizuális fejlesztőművésze, aki többek között M.O.D.O.K.-ot is tervezte.

„Annyira szórakoztató volt a megalkotása, mert ő az egyik kedvenc karakterem, akit fiatalabb koromban is megrajzoltam, miközben Hulk ellen harcol. Kevin Feige-nek nagyon tetszett az alkotásom, és ezek után már alig várom, hogy a nézők is megláthassák mit hoztunk össze.”

Egyelőre viszont hétpecsétes titokként őrzik M.O.D.O.K. virtuális mását, azonban a miniatűrök révén nagyjából már sejteni lehet, hogy tényleg hasonlítani fog a képregényes verziójához.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!