Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S23 Ultra és S23+

Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S23 Ultra és S23+

Samsung rajongók figyelem!

Február 1-jén mutatják be a Samsung új csúcsmobiljait, az S23 Ultrát és az S23 Plust. Ám ahogy az lenni szokott szinte minden éven, a készülékekről most is kiszivárgott pár kép. Persze a teljes specifikációt nem ismerjük, de a külsőre már így is vethetünk egy pillantást.

Sőt, ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor azt is tudjuk már, hogy az Ultra készülék a Samsung Galaxy történelmében először érkezik majd 200 megapixeles kamerával, míg az S23 Plus és az alap S23 50 megapixeles főkamerával érkezhet. Persze a kamerasziget több újdonságot is tartalmaz majd, jobb autófókuszt és stabilizációt. Szintén újdonság lehet a Galaxy-széria életében, hogy az S23-as család globálisan második generációs Snapdragon 8-as procikon fut majd, korábban ezt csak az amerikai vásárlók kapták meg, Európába és Ázsiába Exynos processzorokkal érkeztek a készülékek.

Kíváncsian várjuk, hogy mit tud majd az új széria, ahogy azt is, hogy vajon tapasztalhatunk-e majd áremelkedést az S22-családhoz képest. Február 1-jén kiderül, addigis jöjjenek a kiszivárgott képek a holland nieuwemobiel forrásából.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!