CoD: A legjobb LA-B 330 mesterlövész puska Loadout!

CoD: A legjobb LA-B 330 mesterlövész puska Loadout!

Alapból is az egyik legjobb, de mire képes a megfelelő attachmentekkel?

A Call of Duty játékokban az egyik legmenőbb és legnagyobb presztízsnek örvendő trükk a quickscope-olás. Bár a profi szinteken a mesterlövészkedés nem feltétlen állja meg a helyét (azonban a CDL 2023-as idényében, az MW2 balanszolásának köszönhetően vannak pályák, ahol elengedhetetlen), ez nem jelenti azt, hogy casual vagy akár Ranked playben ne lenne kifizetődő snipert ragadni. Az elmúlt években a mesterlövészek viszont elkezdtek áttérni a nagyobb pontosságot igénylő, de jobb mobilitást biztosító Marksman puskákra, hiszen azokkal könnyebb a gyors mozdulatokat igénylő quickscope-olás művészete. A hagyományos snipereket viszont egyáltalán nem szabad leírni, erre pedig tökéletes példa a LA-B 330.

A LA-B 330 a régebbi részek M40A3 szellemiségét hozza el a Modern Warfare kettőben, mind kinézetben, mind pedig játékmenetben. A puskának elég jó a pontossága, a nagyobb sniperektől nem sokkal marad el a damage range-e, így egy tökéletes középút a gyors Marksman puskák és a nagyobb, lassabb, hagyományos Sniper Rifle-ök között. Ebből kifolyólag a népszerűbb fegyverek közé tartozik, azonban alapból nem feltétlen a legjobb választás - viszont ezekkel az attachmentekkel egy top-tier puska lehet belőle.

A legjobb LA-B 330 Loadout:

  • Barrel: 23.5” Fluted R-67 Barrel
  • Ammunition: .300 High Velocity Ammo
  • Bolt: FSS ST87 Bolt
  • Stock: ZLR T70 Pad Extension Stock

A legfontosabb teendőnk a LA-B 330 halálosságának növelése, erre pedig tökéletes Brandon "Dashy" Otell, az OpTic Texas flex játékosának loadoutja. A Barrel és az Ammo a bullet velocityt tolja feljebb, így messzebb távon is oda megy a golyó, ahova szeretnénk, míg a Bolt és a Stock a kezelhetőségen javít, valamint a damage range is jobb lesz tőle. Ezzel a loadouttal ráadásul egy helyet szabadon hagyunk, tehát ha bárkinek bármi hiányzik, akkor a lehetőség adott. Próbáljátok ki ezt a Snipert akár casual, akár Ranked módban, és mondjátok el a tapasztalataitokat!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.