LoL: Bannolták a streamert, aki holnap döntőzik a tavaszi minor kupán

LoL: Bannolták a streamert, aki holnap döntőzik a tavaszi minor kupán

Egyelőre még nincsenek pontos részletek a tiltásról, de pletykákat már lehet olvasni.

A magyar League of Legends közösség egyik meghatározó alakja Hugyecz "Frenna" Bence, akit streamerként és e-sportolóként ismerhettek. Az eredményei alapján mindenképp a top 5 hazai ADC között kell emlegetni a 27 éves srácot, aki jelenleg is aktívan versenyez. Holnap a K&H MNEB alá tartozó Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H 2023-as tavaszi minor kupájának döntőjében találkozhattok a lövésszel, ugyanis a Békéscsabai E-sport Egyesület játékosaként megküzd majd a Lenovo Legion Honvéd ötösével. A felkészülést biztosan nem nézhetitek majd Frenna Twitch csatornáján, ugyanis bannolták őt a legnépszerűbb streaming oldalról.

A kitiltás pontos okát nem részletezik, azonban keringenek pletykák arról, hogy mi is történt valójában. Állítólag februárban történt egy incidens az egyik közvetítésen, amelyet a "gyűlölködő magatartás" kategóriájába sorol be a TOS. Ha tényleg ez áll a háttérben, akkor érthető, hogy miért tették kispadra a 2018-as V4 FSF 3-4. helyezettjét két teljes hétre. Frennának most nem szabad arra koncentrálnia, hogy a Twitch milyen szankciókkal tolerálta a viselkedését, minden erejével arra kell készülnie, hogy életében először megnyerje a legrangosabb magyar League of Legends versenysorozat fináléját.

A Lenovo Legion Honvéd 1-0-s előnnyel várhatja a holnapi fináléban a Békéscsabai E-sport Egyesületet, ez azt jelenti, hogy a Bo5-ös szériában hátrányból kell fordítania Frennának és csapatának.

Kövess Minket!



Te voltál valaha feliratkozója Frennának?