MSI 2023: Megvan az ellenfele a G2 Esportsnak, kisorsolták a párosításokat

MSI 2023: Megvan az ellenfele a G2 Esportsnak, kisorsolták a párosításokat

Május 2-án startol az idei év első nagy nemzetközi League of Legends versenye.

Egy óriási feltámadás után a MAD Lions húzta be az LEC 2023-as tavaszi fináléját, így az Oroszlánok a 2023-as Mid-Season Invitational Bracket Stage-ében képviselhetik az EMEA-régiót. A G2 Esports kénytelen-kelletlen a Play-In Stage-ben kezdi meg a küzdelmeket, ezért Capsékre jóval több összecsapás vár, mint Elyoyáékra. A tegnapi LEC-döntő után megtartották az MSI Draw Show-t, amely keretében csoportokra osztották, majd párokba állították az első szakaszban szereplő nyolc együttest.

A G2-ra a brazil bajnok vár

A B csoportban a G2 Esports a LOUDdal, a PSG Talon (PCS) a DetonatioN FocusMevel (LJL) találkozik. Az A csoportban Bilibili Gaming (LPL #2) Movistar R7 (LLA), valamint Golden Guardians (LCS #2) GAM Esports (VCS) összecsapásokat rendeznek. Az EMEA második kiemeltje egy olyan ötössel találkozik, amely simán legyűrte minden ellenfelét a CBLOL 2023 Spit 1 rájátszásában, mindössze két pályát veszítettek a három lejátszott Bo5-ös sorozatban. Croc és Route a koreai importok táborát erősíti, Robo, tinowns és Ceos tagja volt a tavaly világbajnokságot megjárt keretnek, így releváns tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi színtéren.

Új formátum, új esélyek

Az MSI 2023-as kiírása igazán különlegesnek ígérkezik, ugyanis a Riot Games úgy döntött, megreformálják ezt a tornát. A Play-In Stage-ben Bo3-as összecsapásokon izgulhatsz, a Bracket Stage szakasztól váltanak a legjobbak Bo5-ökre. A Bo1-ek elhagyása kifejezetten jó ötletnek tűnik, mivel ez volt minden évben az a része a Mid-Season Invitationalnek, ahol a legtöbb stompot kellett végigülnie a hatalmas nézőseregnek. A május 2-án induló eseményekről mindent megtudhattok az Esport1 hasábjain, így érdemes minden egyes nap felkeresni a LoL-rovatot.

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.