MSI: Exkluzív jutalmakkal vár a magyar közvetítés

MSI: Exkluzív jutalmakkal vár a magyar közvetítés

Izzítsd a bejelentkezést, mert kizárólag az MSI alatt megszerezhető jutalmak érkeznek hamarosan a kliensbe.

2023. május 2-án a billentyűk közé csapnak a világ legjobb League of Legends játékosai, hogy megküzdjenek az idei év első nagy nemzetközi versenyén. Összesen 18 mérkőzésnapon keresztül zajlanak majd az események, amelyeket élőben követhetsz a magyar streamen. Ahogy azt már korábban megszokhattad, a Riot Games meghálálja azt, ha a saját felületükön csatlakozol be az adásokba. A lolesports.com oldalán exkluzív jutalmak várnak a teljes MSI alatt, ahol magyar IP-vel azonnal eléred saját anyanyelveden a közvetítést. Mindenképp érdemes már most bevésni a naptárba az összecsapások időpontjait, akkor garantáltan nem maradsz le egyetlen dropról sem.

Milyen jutalmakat zsebelhetsz be a lolesports.com oldalán?

Az első lépést sose felejtsd el. Csak akkor vagy jogosult a dropokra, ha bejelentkezel a Riot ID azonosítóddal az oldalra. Ha ezzel megvagy, akkor záporoznak majd a különböző kozmetikai tartalmakat rejtő MSI-kapszulák.

  • Új hangulatjeleket és ikonokat ad ki a Riot, amelyeken hősök és porók egyaránt szereplnek
  • Csak az MSI-ra terveznek egy exkluzív Inkshadow Master Yi emote-ot, amit sehol máshol nem lehet majd megkaparintani, csak a verseny adásai alatt

Vannak olyan dropok, amelyek csak egy-egy régióban vagy országban érhetőek el, esetleg bizonyos partnerekhez kapcsolódnak, de ez rád nem vonatkozik. Nem kell tartanod attól, hogy valamiről lemaradsz csak azért, mert magyar IP-vel, magyar nyelven követed a Bo3-akat és Bo5-öket. Az EMEA-régiót (LEC-t) a G2 Esports a Play-In Stage-ben, a MAD Lions a Bracket Stage-ben képviseli, de természetesen Capsék előtt ott a lehetőség, hogy csatlakozzanak az 5 kiemelt együtteshez a második, egyben lezáró szakaszban.

Kövess Minket!



Szerinted a MAD vagy a G2 jut be az MSI-döntőbe?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.