Jó stratégának tartod magad? – Ezekkel játszunk a hétvégén

Jó stratégának tartod magad? – Ezekkel játszunk a hétvégén

Itt a lehetőség, hogy mi legyünk azok, akik megdöntik a dicsőséges Római Birodalmat, és megváltoztatják a történelmet.

Habár az eheti játékmegjelenések nem voltak olyan kiemelkedőek mint ezt megelőzően, azért sikerült összecsemegézni pár kiváló címet a hosszú hétvégére. Az alábbi listában az ingyen bezsebelhető alkotásokon túl, találkozhatsz olyan játékokkal, melyekben minden stratégiai tudásodra szükséged lesz, hogy eredményt érj el. Készen állsz?

 The Last Case of Benedict Fox 

Benedict Fox bőrébe bújva kell megoldanunk egy rémisztő, egyben csavarokkal teli ügyet, mely folyamat során tiltott rituálékkal, és hidegvérű gyilkosságokkal nézünk szembe. A démonokkal kapcsolatban lévő nyomozó, képes hidad létesíteni az elhunytakkal, így pedig olyan dolgokat feltárhat, melyeket másképp képtelenség lenne. A játék április 27-én vált megvásárolhatóvá.

 Breathedge 

Túlélni a világűrben hajmeresztő feladatnak hangzik, de nincs más választásunk. A hirtelen lezuhant űrhajónk nélkül kiszolgáltatottak vagyunk, így nem tehetünk mást mint nekiállunk szerszámokat készíteni, majd megjavítani a roncsokat. A kalandban, mely során ki kell derítened, hogy mi is állhat a meghibásodás hátterében, egy halhatatlan csirke lesz a segítségedre. Ez a lenyűgöző 2021-es sci-fi játék 8 910 forint helyett, most ingyen a miénk lehet.

 King Arthur: Knight's Tale 

A King Arthur: Knight's Tale egy 2022. április 26-án kiadott alkotás, ami a klasszikus Arthur-legendát dolgozza fel egy sötét fantasyként. Főként egy körökre osztott stratégiai játék, és egy karakter-központú RPG-k egyedi ötvözeteként lehetne körülírni, melyben Sir Mordredként – Arthur király ősellensége – kell a halálból visszatérve, ismételten megküzdened vele.

 Total War: Rome Remastered 

A legendás stratégiai játékot 2021. április 29-én felújítva ismételten kiadták – a rajongók legnagyobb örömére. Most már 4K-s minőségben, vizuális fejlesztésekkel, és finomított játékmenettel csaphatsz bele a Római Birodalom meghódításába. Ez a verzió tartalmaz több kiemelkedő DLC-t is, melyek további kalandokat biztosítanak számunkra.

 Poker Club 

A Poker Club a valaha készült legreálisabb póker szimulátor. Éld bele magad egy profi kártyás mindennapjaiba, és szerezz magadnak hírnevet. Győzd le ellenfeleidet a 200 fős versenyeken, hogy te legyél a végső nyertes. Ha kicsit is érdekel a póker világa, bűn kihagyni ezt az ajánlatot. Az Epic Store-ban most ingyenes.

Kövess Minket!



Téged melyik játék érdekel a legjobban?

  • 25 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 25 %