MSI 2023: Exkluzív dropokkal, magyar közvetítéssel és világsztárokkal várunk ma téged

MSI 2023: Exkluzív dropokkal, magyar közvetítéssel és világsztárokkal várunk ma téged

Az év első felének legnagyobb nemzetközi League of Legends versenye elstartol a mai nap.

A játszadozásnak vége! A világ legjobb csapatai a következő három hétben összecsapnak az MSI 2023-as trófeájáért a borongós Londonban. A mezőnyben ott lesz Faker, Chovy, Caps, Ruler és még rengeteg világsztár, akik szeretnék bebizonyítani, hogy ők forgatják a legügyesebben az egeret és a billentyűzetet. Először a Play-In Stage küzdelmein izgulhattok, ugyanis ebben a szakaszban kezdi meg a tornát a G2 Esports, az EMEA-régió legeredményesebb együttese. Minden akciót megtalálsz élőben, magyar nyelven az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes és exkluzív dropok várnak rád.

Mai menetrend

14:00 - DetonatioN FocusMe vs PSG Talon (Bo3)

~17:00 - LOUD vs G2 Esports (Bo3)

A 2023-as Mid-Season Invitationalt két olyan együttes találkozója nyitja, amelyek korábban bizonyították már, hogy képesek felnőni a major régiókhoz. A DFM mint örökös LJL-bajnok, a PSG Talon a PCS első helyezettjeként érkezik Anglia fővárosába. Utóbbi együttesnél nagy lehet az öröm, ugyanis három évvel meghosszabbították a névadó szponzorral a szerződést. Az anyagi háttér biztosított, már csak az átütő sikerek hiányoznak a nagy nemzetközi eseményeken. Bár 2021-ben eljutottak az elődöntőik Maple-ék, azóta átalakult az ötös, így nehéz megtippelni, hogy mire lesznek képesek Yutaponék ellen.

Az első Bo3-as széria után következik az az összecsapás, amire az egész EMEA-régió vár. A 2019-es MSI-bajnok, az LEC legeredményesebb klubja a brazil LOUDdal mérkőzik meg a nyitónap. Capsék kifejezetten gyenge formában, csak egy tavaszi negyedik hellyel a zsebükben lépnek ma színpadra, de az előző évek tapasztalatai alapján nem kell őket félteni, ha nagy eseményekről van szó. Az egész MSI a 13.8-as LoL-frissítésen zajlik majd, a csapatok először harcolnak ezen a patchen kompetitív körülmények között.

Kövess Minket!



Szerinted győzelemmel kezdi az MSI-t a G2 Esports?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.