MSI 2023: Remekül kezdtek Capsék, nem hibázott a PSG

MSI 2023: Remekül kezdtek Capsék, nem hibázott a PSG

A mai nap bemutatkozik kína ezüstérmese az MSI 2023-on.

Két Bo3-nak már vége, a mai nap újabb két darab, két győzelemig tartó összecsapáson izgulhattok a képernyők előtt. A sok kettes nem véletlen, ugyanis 2-0-ra diadalmaskodott tegnap a PSG Talon és a G2 Esports is. Bár pályát sem tudott hozni a DetonatioN FocusMe, Yutaponék alaposan megnehezítették a PCS bajnokának dolgát, ugyanis a második felvonásban 50 percnél is tovább küzdöttek utolsó erejükkel az Idézők szurdokában. A mai mérkőzéseket élőben, magyar nyelven a szokásos helyeken, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes és exkluzív dropok várnak rád.

Könnyen megadták magukat a brazilok

Túlságosan nagy ellenállást nem fejtett ki a LOUD az EMEA-régió rekordere ellen, főleg a visszavágón estek szét teljesen fejben tinownsék. Már rögtön az első percben érezhető volt, hogy izgulnak a dél-amerikai együttes játékosai, Croc nemes egyszerűséggel úgy indult el dzsungelezni, majd győzte le a Vörös szederhátat, hogy nem rendelkezett egyetlen tárggyal sem. Teljesen abszurd pillanatok voltak ezek a Riftben, amelyeken csak fogták a fejüket a brazil szurkolók. A G2 Nautilus middel a fedélzeten gázolt át ellenfelén, Yike és BrokenBlade volt ezúttal az a két játékos, aki felhúzta a carry cipőt.

Mai menetrend

14:00 - Bilibili Gaming vs Movistar R7

17:00 - Golden Guardians vs GAM Esports

A kínai ezüstérmes a dél-amerikai bajnokkal találkozik, az év legnagyobb meglepetése lenne, ha csak egyetlen meccsen is alulmaradnának Yagaóék ebben a szériában. A folytatás jóval kiélezettebbnek ígérkezik, így érdemes egész nap követni a magyar adást. A Golden Guardians az NA LCS alapszakaszának 6. helyezését csípte csak meg, mégis itt vannak az MSI-on. A GAM Esports nemcsak lenyűgöző mezükkel, hanem domináns játékukkal is szeretnék letenni névjegyüket a londoni arénában.

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.