Az új éra megkezdődött: bemutatták a legújabb Mortal Kombat előzetesét

Az új éra megkezdődött: bemutatták a legújabb Mortal Kombat előzetesét

Első ránézésre olyan, mintha rebootolnák a szériát, de úgy tűnik lesz valami csavar is a dologban.

Egy új valóságra ébredtünk, miután a NetherRealm Studios végre bemutatta az egy virtuális bunyós játékok egyik koronázatlan királyának legújabb felvonását, amelyet szimplán a Mortal Kombat 1 elnevezést kapta. A videóból olyan sok minden nem derül ki, viszont jó néhány karakter feltűnik a kedvcsináló során, így akiket megpillantunk az előzetesben, azok biztosan választhatóak lesznek majd.

Ebben az új érában Liu Kang elmondása szerint a miénk a választás lehetősége, jelentsen ez bármit is. Ha például abból indulunk ki, hogy az MK11 végén dönthettünk kivel fejezzük be – Liu Kang vagy Shang Tsung – a sztorit, akkor akár ez a fajta döntéshozatal visszaköszönhet majd az új játékban is. Az is egy érdekes utalás lehet, hogy elvileg szembenézhetünk a rivális karakterekkel, de akár össze is dolgozhatunk, ami előrevetítheti egy esetleges játékmódnak a lehetőségét is. A videó második felében aztán beindul a darálás is, és egymásnak esnek a harcosok, a lehető legdurvább módon. Jó pár kivégzésnek is szemtanúi lehetünk, és az már most látszik, hogy az előző részekhez hasonlóan most is egy rendkívül brutális epizódot kapunk. A trailerben feltűnik Liu Kang, Kung Lao, Kitana, Mileena, Scorpion, Sub-Zero és Shang Tsung is.

Május 19-től válik előrendelhetővé a Mortal Kombat 1, és bónuszként a játék megvásárlói megkapják Shang Tsungot, valamint részt vehetnek majd a béta tesztben is. Az újdonsült MK1 szeptember 19-én jelenik meg hivatalosan.

„Fedezd fel az újjászületett Mortal Kombat Univerzumot, amelyet Liu Kang tűzisten hozott létre. A Mortal Kombat 1 új korszakot nyit az ikonikus franchise életében, új harcrendszerrel, játékmódokkal és Fatalitykkel!
Küzdd végig magad egy vadonatúj történeten, amelyben kedvenc Mortal Kombat karaktereid úgy szerepelnek, ahogy még sosem láttad őket.”

Egy biztos, még ebben az új időszámításban is, mindig megéri valamiért harcolni.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár