Ghoulként is lehet majd játszani a legújabb Falloutban

Ghoulként is lehet majd játszani a legújabb Falloutban

Hív az atomháború utáni Mexikó, íme a Fallout Nuevo Mexico!

Jön a Starfield és ennek nagyon örülünk. 25 éve szeretné összehozni ezt a játékot a Bethesda, most végül sikerül nekik, mi pedig reméljük, hogy örülni fogunk a végeredménynek. Ugyanakkor van két másik játékszéria is, ami a Bethesda műhelyében áll és amik folytatásának nagyon örülne a közösség. Ezek természetesen a The Elder Scrolls és a Fallout. Hosszú éveket kell még várnunk egy The Elder Scrolls 6-ra és egy Fallout 5-re is, ám ezt nem mindenki akarja ölbe tett kézzel kivárni.

Lelkes rajongók több nagyszabású Fallout projekten is dolgoznak, olyan modokon, amik annyira tartalmasak és annyira minőségiek, hogy akár egy teljes értékű éj résznek is beillenének. Az egyik ilyen a Fallout London, a másik pedig a Fallout: Nuevo Mexico, ami pár napja hosszú és lehengerlő előzetest kapott.

Ezeket olvastad már?

A Fallout: New Vegasra épülő mod gyakorlatilag egy új játékot hoz létre, ismert elemekkel, de rengeteg újdonsággal, teljesen új történettel, teljes új nyílt világgal, parádés szinkronnal és a Fallout 3-at, valamint a New Vegast idéző párbeszédrendszerrel. Sőt, a Nuevo Mexico még azt is megoldotta, hogy egy ghoul szerepében játszhassunk, annak minden előnyével és hátrányával.

A Fallout Nuevo Mexiconak egyelőre nincs megjelenési dátuma, de mi nagyon várjuk, a több, mint 18 perces gameplay előzetes megvett minket kilóra. 

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.