Befutott a The Witcher 3. évadának utolsó részeinek előzetese

Befutott a The Witcher 3. évadának utolsó részeinek előzetese

Két hét és jön a The Witcher 3 befejezése!

Június 29-én robbant be a Netflix-féle The Witcher sorozat első fele, azaz a harmadik évad első 5 epizódja. Bár az első két évad sem volt tökéletes, a 3. felvonás eddigi részei a legrosszabb értékeléseket hozták össze a széria életében és hiába előzte meg azt nagy várakozás, az évad premiere koránt sem ütött akkorát, mint amekkorát az első kettőé.

A látványra szerintem már nem lehet panasz és a harcok koreográfiája is rengeteget fejlődött. Henry Cavill Geraltja véleményem szerint most áll a legközelebb a könyvekben és a játékokban megismert karakterhez, mentalistásban, látványban és előadásmódban is, a gond csak az, hogy a sorozat minden más része pedig most áll a legtávolabb az elvárttól. Az egyik legnagyobb probléma még mindig a keszekusza írás és a tempó élvezhetetlen váltakozása, egyszerűen nem találják meg a készítők azt az ütemet, amit végigvihetnének a sorozaton, helyette hol kapkodnak, hol meg állva elalszanak.

Ezeket olvastad már?

Elspoilerezni semmit sem akarunk, így abba most nem is megyünk bele, hogy mit láttunk az eddigi részekben. Inkább nézzük meg az évad lezárását, a 3. szezon utolsó 3 részét felvezető új előzetest, ami ellentétben a sorozattal, tökéletesen eltalálta a tempót!

Kövess Minket!