Késik az új Test Drive Unlimited játék, már megint!

Késik az új Test Drive Unlimited játék, már megint!

Nektek hogy tetszik a Test Drive Unlimited Solar Crown?

Egyik szeme sír a versenyjátékok rajongóinak, a másik nevet. Nevetnek, mert úgy tűnik, hogy az EA és a Criterion dolgozik a 2005-ös Need for Speed Most Wanted remake kiadásán, és sírnak mert az új Test Drive játék már megint késik! Az 1987 óta létező széria sok játékot megélt már, voltak legendás darabok és kevésbé jól sikerültek is. A legutóbbi felvonás, a 2011-es Test Drive Unlimited 2 például vegyes és közepes értékeléseket kapott, nem is csoda, hogy a rajongók már tűnkön ülve várnak egy új epizódot, ami talán majd a régi Test Drive epizódok fényében tündökölhet.

2020-ban jelentették be a Test Drive Unlimited Solar Crown létezését, amit akkor PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S és Nintendo Switch-re szerettek volna megjelentetni, méghozzá 2022 őszén.

Ezeket olvastad már?

Ez persze nem jött össze, 2023-ra tolták a megjelenést, tegnap pedig 2024-re. Hurrá! Mindig jó jel, ha egy játékot ennyire tologatnak. Az sem jelent túl sok jót, hogy a fejlesztésért a KT Racing felel (WRC-játékok), a kiadást pedig a Nacon végzi, akik nem a túlzottan minőségi játékaikról híresek. Ők segítették világra többek között a The Lord of the Rings: Gollumot is, ami... hát... hagyjuk is.

Tegnap egyébként tartottak egy félórás bemutatót a játékról, amiben még játékmenetet is láthattuk. Döntsétek el ti, hogy manapság életképes lehet-e a Test Drive Unlimited Solar Crown. A fejlesztők 2024 korai szakaszát célozzák most meg és bár hivatalosan nem kommunikáltak róla, úgy tűnik elengedték a Switches verziót és az előző generációs konzolokat is.

A jelenlegi információk szerint a Test Drive Unlimited Solar Crown PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni, valamikor 2024-ben.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.