Odakint 40 fok van, de van egy jó hírünk a Need for Speed fanoknak

Odakint 40 fok van, de van egy jó hírünk a Need for Speed fanoknak

Jöhet még egy Most Wanted? Te vevő lennél rá?

Need for Speed Underground vagy Most Wanted? Most Wanted vagy Underground? Nehéz eldönteni, hogy melyik rész volt az eddigi legjobb NFS-játék, de az biztos, hogy jó régen kaptunk igazán minőségi felvonást a szériából. Persze az is remek feltevés, hogy egyáltalán kell-e még a játékosoknak 2023-ban egy Need for Speed? Egyre több az izgalmas és kezdőbarát szimulátor, amit aztán mesteri szinten is lehet űzni és persze van néhány casual versenyjáték is, óriási terepekkel, rengeteg tartalommal és pont annyira könnyed vezetési stílussal, hogy az elnyerje a kezdők és a versenyjátékokban már tapasztalt játékosok tetszését is.

A Need for Speed nem ilyen. A Need for Speed még mindig egy végletekig butított, gyors ingerkeltésre alkalmas széria, de már túl casual, legalábbis szerintem. Elmarad a Need for Speed a Forza Horizon és a The Crew játékok alapjaihoz képest, ezért nem nyerte meg magának a játékosokat az Unbound sem.

Ezeket olvastad már?

Nagyon úgy tűnik, hogy az EA is inkább visszanyúl a régi fejőstehénhez és újra előveszi a Most Wantedot. Simone Bailly az eredeti 2005-ös Most Wanted egyik szinkronszínésze volt, a napokban pedig posztolt egy érdekeset saját felületére, amit aztán gyorsan törölt is. Persze az internet nem felejt, a képet lementették, íme:

Ennek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy az EA a Criterion Games csapatával együtt dolgozik a 2005-ös Most Wanted remake kiadáson. És lehet, hogy nem is kell már sokat várnunk rá, hiszen a poszt alapján már jövőre piacra dobhatják a játékot!

Mit gondoltok, egy új Most Wanted lehet majd a Need for Speed széria megmentője? Egyáltalán a 2012-es Most Wanted után van értelme belevágni egy újabb kiadásba?

Kövess Minket!



Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.