Állj, ennél jobb hír ma már nem lesz - Ingyenes Portal-játék jelent meg Steamen

Állj, ennél jobb hír ma már nem lesz - Ingyenes Portal-játék jelent meg Steamen

Hamisítatlan Portal hangulat, ráadásul ingyen... mi kell még?!

A Valve nem tud háromig számolni, ezt pontosan tudjuk. Manapság úgy tűnik, hogy még a StarCraft 3 is elkészülhet, de hogy a Valve oldaláról valaha lenne bármelyik játékuknak harmadik része... kötve hisszük. A Portal 3 is várat még magára, de annyi baj legyen, bármikor szívesen újrajátszuk az első két részt, sőt, most itt egy új epizód is. Jó, annyira azért nem új és nem is a Valve csinálta, de mégiscsak egy a fő szérián kívüli Portal játék, ami most új külsővel jelent meg, Steamen.

Portal: Prelude egy 2008-as mod volt, ami akkor még díjakat is nyert, annyire minőségi alkotás volt. Az első Portal játék előtti eseményeket elmesélő mod hamar a játékosok szívébe férkőzött, egyrészt mert Portal játékokból sosem lehet elég, másrészt mert 19 új test chambert tartalmazott, amikkel jó ideig el lehetett szórakozni.

Ezeket olvastad már?

Nem egy mai darab tehát a játék, de az Nvidia gondolt egyet, alaposan gatyába rázta és kiadták Steamen. Maradt a 19 test chamber, de az új kiadásban már parádés szinkront hallhatunk, sokkal szebb grafikával fut a játék és egy izgalmas előzménysztorival egészíti ki, a már ismert kalandot. Mindezért pedig egy centet sem kérnek, innen is köszi nekik.

Aki tehát egy kis Portalra vágyik és unja már az első két részt, az most ingyen megszerezheti Steamről a Portal: Prelude RTX-kiadást!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.