Magyarok a Twitchen: Lenyomta Nessajt júliusban 2okos

Magyarok a Twitchen: Lenyomta Nessajt júliusban 2okos

Nagyot esett vissza a TheVR júliusban, de így sem tudta őket senki még csak megközelíteni sem.

Érződik a magyar streamerek Twitch-statisztikáin, hogy beköszöntött a július. Kevesebb órát streamelnek a legnagyobbak, valamint összességében jelentősen csökkentek sokaknál a nézettségi mutatók. Ez a trend egyáltalán nem érdekli a 2okos névre keresztelt duót, ugyanis ICE és KDS egészen a toplista második helyezéséig kapaszkodott fel, sikerült letaszítaniuk még Nessajt is. Rajtuk kívül nagyot nagyot ment az UNIBET_MAGYARORSZAG és Jordanfaki is, miközben a másik oldalon ott van például eazykee, aki subathonja után "újra a földön jár". Az esport2tv a 11. hellyel pont lecsúszott a top 10-ről, de az még mindig kijelenthető, hogy a legrangosabb League of Legends-összecsapások rengeteg embert érdekelnek itthon.

Ezeket olvastad már?

Top 10 magyar nyelvű Twitch-csatorna 2023 júliusban (összes megtekintett óra alapján)

  1. WeAreTheVR - 256 180 óra (a Magyar Streamer Bajnokság CS:GO versenyén ezüstérmet szereztek Janiék, nem véletlen, hogy ez volt a legnépszerűbb játék az elmúlt hónapban, amit közvetítettek a debreceni srácok)
  2. 2okos - 113 098 óra (szabadulószoba, aquapark, tinderezés vagy egy jó pizza? úgy tűnik, hogy megvannak a magyar Twitch legújabb IRL királyai)
  3. Fyrexxx / Nessaj- 80 243 óra (a Final Fantasy XVI és az F1 23 gyakorlatilag teljesen kitöltötte tartalommal az adásokat)
  4. UNIBET_MAGYAROSZAG - 63 626 óra (a BLAST és a GTA RP mindent vitt, de szép számokat produkált az F1 23 is)
  5. AdamKissAK - 61 821 óra (AK újra a legnépszerűbb LoL-os streamerré lépett elő)
  6. eazykee - 61 102 óra (a subathon után kellett néhány nap a regenerálódásra, ez a számokon is meglátszódik)
  7. Jordanfaki - 61 062 óra (a Fortnite-tal nem lehet mellélőni, főleg akkor, ha 190 órában ez pörög a csatornán)
  8. vivenpittner - 60 634 óra (a Just Chatting királynője, akinek isszák a szavait a nézők)
  9. mirageeputo_ - 59 792 óra (az F1 23-ba már 100 óránál is többet belerakott a tartalomgyártó, és hol van még a vége?)
  10. TsBlackii - 57 270 óra (az összes adásnak nagyjából a felében pörög a League of Legends, egyébként a félkarú rablót pörgeti vagy a nézőivel beszélget az ex-esportoló)

Jóval nagyobb óraszám kellett ahhoz, hogy valaki felkerüljön a top 10-es listára, mint júniusban, de összességében mégis csökkent az össznézettség. Augusztus végén számítani lehet majd arra, hogy megugranak majd a mutatók, ugyanis jön a Gamescom, az év egyik legnagyobb videójátékos rendezvénye, amit garantáltan többen co-streamelnek majd a magyarok közül.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.