Nincs kegyelem: Bannolták a LoL-os legendát

Nincs kegyelem: Bannolták a LoL-os legendát

Rosszkor volt rossz helyen egy videó, repült is a ban.

A világ legnagyobb streaming oldalán nem jelent túl nagy kihívás összeszedni egy kitiltást. Az erőszak, a nyílt szexualitás, a jogvédett tartalmak és még számtalan, a TOS-ban felsorolt kép vagy videó közvetítése azonnali bannal jár. A Twitch kegyetlen, könyörtelen, valamint kifejezetten kapzsi, de mégis képes arra, hogy a potenciális konkurencia próbálkozásai ellenére megtartsa piacvezető szerepét. Ha a legnagyobb élőzőket keresitek, akkor jelenleg nincs más alternatíva, mint ellátogatni a "lila" oldalra, majd lehet böngészni a több százezer tartalomgyártó között. A League of Legends egyik legnagyobb legendája sem veti meg ezt az egyébként jövedelmező szakmát, azonban most átmenetileg biztosan csak nézőként szemlélheti az eseményeket.

De miért bannolták a LEC legnagyobb veteránját Twitchről?

Egyelőre csak pletykák keringenek a neten, de állítólag egy félresikerült kutyás videó okozta Jankos vesztét. Ebben a rajongó által beküldött anyagban jól kivehető volt az eb külső nemi szerve, ami nem fért bele a Twitchnél. A kitiltás repült, ami összességében már a második volt a lengyel esportoló csatornáján. Várhatóan egy ilyen incidens miatt nem kell túl sokáig kispadon ülnie, de mindenképpen érdemes lesz odafigyelnie arra, hogy a jövőben milyen, a fanoktól származó tartalmakat nyit meg úgy, hogy azt minden néző cenzúrázatlanul megtekintheti.

Ezeket olvastad már?

Egyelőre Jankos jövőjével kapcsolatban egyetlen biztos pont van, amibe kapaszkodhatnak a rajongók. A Team Hereticsnél a szerződése csak 2024 novemberében jár le, így jó esély van arra, hogy még egy teljes évet eltölt az EMEA-régió topligájában Marcin Jankowski.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.