Hatalmas akciókkal vár Twitchen a 2023-as SUBtember

Hatalmas akciókkal vár Twitchen a 2023-as SUBtember

Több marad a pénztárcában, ha a következő hetekben tenyerelsz rá a feliratkozásra.

Beköszöntött a naptári ősz, azaz ismét elő lehet kapni a malacperselyt, hogy a lehető legkedvezőbb feltételek mellett subolj Twitchen kedvenc streamereidre. A 2023-as SUBtember rárúgta az ajtót a világ legnépszerűbb streaming platformjára, ahol különböző akciókkal várják azokat, akik szeretnék támogatni a tartalomgyártókat. Az érdekeltek (affiliate) és partnerek ugyanakkora részesedést kapnak az olcsóbb subokból, mintha teljes áron vásárolták volna meg őket, szóval tényleg érdemes most elgondolkodni a támogatáson.

Ezeket olvastad már?

Mekkora kedvezmények várnak most rád Twitchen?

Nagy, jelentős, kifejezetten csábító. Ezekkel lehetne leérni azokat a százalékokat, amiket hosszas matekozás után meghatározott a platform:

  • Az 1 hónapos feliratkozás 25%-kal kerül kevesebbe
  • A 3 hónapos sub szintén 25%-kal olcsóbb
  • A 6 hónapos előfizetés egy csatornára 30%-kal nyomottabb áron vásárolható meg

Összességében tehát érdemes a hosszabb távú konstrukciót választani, akkor spórolhatsz a legtöbbet. Amit még meg kell említeni, hogy szeptember 26-én 19:00-tól minden ajándék sub 25%-kal olcsóbban kapható, vagyis ha szeretnéd az egyik haverodat meglepni ilyen meglepetéssel, akkor ezt erre a napra időzítsd be. Az idei esmény hivatalos támogatója a Teamfight Tactics, a Riot Games auto-chess játékmódja, ami meghódította a stratégia műfajának ezen ágát. Sajnos hiába ők a kiemelt szponzorok, egyelőre nincs hír arról, hogy bármilyen formában extra jutalmakat kapnának azok, akik rendszeresen pörgetik a TFT-meccseket.

Te hány élő videósra iratkozol fel egy átlagos hónapban?

Kövess Minket!



Gamer szótár