Íme a League of Legends öt legszexibb hőse

Íme a League of Legends öt legszexibb hőse

Sona, Sett, Vel'Koz? Mindenki mást talál vonzónak, de vannak hősök, akikről különösen sok fan art készül.

A League of Legendsben már 165 hős lesz hamarosan, amikor Briar is megérkezik a szurdokba, és sokak kinézete tükröz egy általános ideált, ami sok játékos fantáziáját megmozgatja. Briarről is elkezdtek terjedni a lábképek, de a többi hőst is előszerettel ábrázolják különböző pozíciókban vagy ruhákban. Azonban sokakat már a puszta karakterdizájn is megigéz. Összeszedtünk nektek öt olyan hőst, akit talán általánosságban a legszexibbnek talál a közösség nagy része, ezt a listát az alábbi cikkre kattintva érhetitek el. Spoler: nincs a listán, de helye lehetne Caitlynnek vagy éppen Sonának. Vel'kozt és Rek'Sait sem találjátok meg, így aki őket preferálja, annak csalódnia kell.

Ezeket olvastad már?


Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.