Fogadjunk, hogy nem paráztál még magyar erdőben annyira, mint ebben a hazai játékban

Fogadjunk, hogy nem paráztál még magyar erdőben annyira, mint ebben a hazai játékban

Köszi az előzetest, ezek után még a városi parkoktól is rettegni fogunk esténként!

Persze ízlés dolga, én például egyszerűen nem tudom játszani a legtöbb horrorjátékot, de az tény, hogy a műfaj a mai napig elképesztően népszerű és hála az egyre szebb, már-már valósághű grafikának, elképesztő játékokat lehet összehozni a horror műfaján belül. Olyan magával ragadó és teljes mértékben realisztikus félelemérzetett lehet manapság átadni a játékokkal, mint előtte még soha. Kifejezetten várjuk például az ősszel érkező Alan Wake második részét, de érdemes egy pillantást vetnünk erre a hazai projektre is, ami egyetlen ember keze nyomát viseli.

Dubi Ádám egymaga dolgozik a CHORDOSIS nevű programon, ami egy elhagyatott magyar településsel és azt azt körülölelő erdővel markol rá a játékosok gyomrára. A történet szerint pusztán a hely létezését is titkolják és számos lezárás áthágásán keresztül lehet csak bejutni a településhez, ahol valami egészen szokatlan és horrorisztikus esemény zajlik, úgy a sötét erdőben, ahogy a föld alatti tárnákban is.

A túlélőhorrornak tűnő program előzetese meglehetősen hangulatos, gyönyörű a táj és helyén vannak a hangeffektek is, a sötét erdőben a fák mögül előbukkanó hamuszürke, de szénfekete szemű űrlény pedig bármennyire is gyerekesen hangzik, de rettentően félelmetes.

CHORDOSIS a Magyar játék amit fejlesztek.
byu/DubiAdam inhungary

Ritkán látni olyan indie projektet, ami az első perctől kezdve ennyire hangulatos! Reméljük, hogy Ádám tervei szerint tud majd haladni a fejlesztéssel és egy napon kész játékként jelenhet majd a CHORDOSIS.

Nektek hogy tetszik a fenti előzetes?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN