Hoppá: Remake-elik az egyik Rossz PC Játékot, hallod ezt freddyD?

Hoppá: Remake-elik az egyik Rossz PC Játékot, hallod ezt freddyD?

Az egyik legkülönlegesebb videóját érdemes most leporolni a bohócálarcos srácnak.

Hrutka "jatekpartizan / freddyD" Pált remélhetőleg senkinek nem kell bemutatni. A YouTube első szárnypróbálgatásai során a magyar tartalomgyártók közül kiemelkedett a bohócálarcos figura, aki igénytelennél igénytelenebb, szörnyűnél szörnyűbb, élvezhetetlennél élvezhetetlenebb videójátékokat mutatott be a sajátos stílusában. Egy generáció nőtt fel a Mesterlövészen, a Heaten és a Mortyron, szállóigévé vált a "vérzik a busz", a "csigaszemű kagyló" és a "Hitler fején ugrálok". A több tucat epizóddal büszkélkedő Rossz PC Játékok Sorozatban viszonylag kevés olyan bemutatót találni, ahol nem egyedül ül a képernyő előtt freddyD. Még ennél is különlegesebb azonban a LEGO Island videója, amiben olyan sztárvendégek szerepelnek, mint Korponai, a kisjátékok guruja, valamint Visor, a rossz Nintendo-játékok mestere. De miért kell most az építőkockás katasztrófát újra felemlegetni? Azért, mert egy lelkes (!) modder úgy döntött, hogy az Unreal Engine 5 motor segítségével remake-eli az 1997-es eredeti programot.

Természetesen semmi sem garantálja, hogy valaha játszható lesz majd a felújított verzió, de az biztos, hogy igenis időt és energiát öl bele Reubs. A fejlesztő lelkesedése előtt meg kell hajolni, azonban csak bízni lehet abban, hogy a jövőben egy jóval értékelhetőbb visszajelzésekkel ellátott alkotást helyez majd a tervezőasztalára.

Ameddig azon gondolkoztok, hogy vajon mennyi idő lesz a sziget teljes felújítása, mindenképpen nézzétek meg az RPCJ-gyűjtemény többi darabját. A szórakozás még így lassan két évtized távlatából is garantált!

Kövess Minket!



Gamer szótár