LoL: Itt a tökéletes

LoL: Itt a tökéletes "backdoor build", amit még xPeke is megirigyelne

Egészen hihetetlen pillanatok történtek az Idézők Szurdokában.

A League of Legendsben nincs semmilyen formában kőbe vésve, hogy pontosan milyen módon döntsd be az ellenfél Nexusát. Lehet élni a folyamatos nyomásgyakorlás technikájával, amely alatt szépen összeroppan az ellenfél. Ki lehet használni a Rift Herald nyújtotta lehetőségeket, hogy egyetlen pillanat kerüljön az ügy végére. Csapdát lehet állítani a gyanútlan ellenfélnek, amely sikeres kivitelezésével (akár) tiszta ász érhető el, amely eldönti a meccset. De vannak olyan pillanatok, amikor a semmiből érkezik meg egy magányos hős a bázisra, hogy az elszántságtól eltorzult arccal őrült 1v1-ezésbe kezdjen a legfőbb célponttal, valamint az őt védő hősökkel, csapdákkal és tornyokkal. Utóbbi akciót hívja a LoL-os szakzsargon backdoornak. 

XPeke után szabadon

A Fnatic egykori toposa, majd midese több mint egy évtizede sokkolta a világot élete legnagyobb megmozdulásával. Azóta többen próbálkoztak már hasonló akcióval, de csak kevesen értek a célba. Az alábbi videóban azt láthatod, amint Rengar minionok nélkül először max HP-ról lerombolja az ellenséges Nexust védő utolsó tornyot, majd befejezi az összecsapást. Ehhez kellett egy kifejezetten erre a stratégiára épülő build, amit érdemes akár neked is kipróbálni, de szigorúan először normál mérkőzésen.

Rengar destroying a nexus tower 100-0 without minions. Why is this ok?
byu/DAEORANGEMANBADDD inleagueoflegends

A jungler taktikája egész meccsen nem volt más, mint a csapatharcok lehető legnagyobb ívű elkerülése, miközben lelkesen ütötte és verte a tornyokat, sárkányokat, valamint a Legnagyobb Lila Kukacot. A minél gyorsabb és érinthetetlen mozgás érdekében Youmuu's Ghostblade-re esett a választása a vadászt irányító idézőnek, majd jöhetett az Edge of Night és a Zhonya, ami szintén a túlélést segítette. A full buildhez bevásárolt még egy Mortal Remindert és egy The Collectort, így már elég ereje volt ahhoz, hogy a 37. percben egyedül verje szét az ellenfél kezdőjét.

Remek meglátás, tökéletes kivitelezés, az ilyen pillanatokért lehet szeretni a világ legnépszerűbb MOBA-ját!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.