Kellemetlen baki miatt ugrott a gyorsíró bajnok világrekordja

Kellemetlen baki miatt ugrott a gyorsíró bajnok világrekordja

Érthetetlen, hogy miért kapcsolta egyáltalán be a játékot, ha rekordot akart dönteni.

Egy teljesen érthetetlen, de közben nagyon vicces rövid videó kezdett el terjengeni Twitteren/X-en, ugyanis egy gyorsgépelő bajnok, aki a közösségi oldalán mythicalrocketnek hívja magát, úton volt egy újabb világrekord fele. Azonban a félelmetes tempójú, szinte géppisztolyropogás-szerű gépelést hirtelen megszakította egy jól ismert kép és hang: a Riot Games talált az úriembernek egy League of Legends-mérkőzést.

Ezeket olvastad már?

Erősen sejteni véljük, hogy az egész egy előre megrendezett vicces videó akart lenni, hiszen ha valóban a rekordra hajtott volna, biztosan nem indít el egy meccskeresést. Ráadásul a videó végén az is látszik, hogy nem egyedül volt a lobbiban, tehát több társával együtt készült belépni az Idézők szurdokába. Persze az is lehet, hogy az egész nem indult tervszerűen rekordkísérletnek, csak amíg vártak, addig el akarta valamivel ütni az időt, ez pedig számára testhez álló volt, sokkal inkább, mint a sakk, vagy egyéb, egyszerű játékok (ezzel nem feltételezzük, hogy ezekben nem jó vagy nem szereti őket, egyikről sincs tudomásunk).

Egyébként a hivatalos leírásában annyi áll a gépelőbajnoknak, hogy „Helló, gyorsan írok! A monkeytype-on első 15 és 60 másodpercben.” Ehhez egyébként elképesztő sebességgel írt, előbbihez 305 szó/perc, utóbbihoz 273 szó/perc tempóban gépelt. Felfogni is nehéz. Már csak azt reméljük, hogy ezt a tudását nem arra használja a LoL-ban, hogy még hatékonyabban tudjon a chaten másokat vegzálni, mert a videót látva, nem okoz neki problémát, hogy két camp között valakiről egy részletes véleményt írjon. Amennyiben érdekelnek a rekordjai, Youtube-csatornáján meg tudjátok nézni.

Kövess Minket!



Gamer szótár