VIDEÓ – Már a megjelenés előtt kipróbálhattuk a Marvel's Spider-Man 2-t, el is meséljük milyen

VIDEÓ – Már a megjelenés előtt kipróbálhattuk a Marvel's Spider-Man 2-t, el is meséljük milyen

Itt a friss és ropogós Marvel's Spider-Man 2 bemutató.

Jó, akkor vegyük még egyszer utoljára. A neve Peter Parker, akit megcsípett egy radioaktív pók és ő lett a barátságos és közkedvelt Pókember. Néhányszor megmentette már New Yorkot, szerelembe esett, csalódott, de mindig felállt a padlóról, hiszen ő Pókember. Stan Lee és Steve Ditko legendás karaktere már ezer éve a popkultúra része, milliók imádnak mindent ami Pókember, legyen az fogkrém, pizsama, sapka, film vagy éppen videójáték.

Számos Pókemberes játékot láttunk már évek alatt, voltak egészen jók és egészen förtelmesek is. Az biztos, hogy a Sony és az Insomniac 2018-as szerelemgyermeke egy remek játék volt, sokak szerint máig az a legjobb Pókemberes játék, ami valaha elkészült. Lehet azonban, hogy néhány nap múlva trónfosztás történik majd, hiszen október 20-án jön a Marvel's Spider-Man 2, ami minden téren négyzetre emelheti elődje sikereit!

Ezeket olvastad már?

Bár a játék még nem jelent meg, olyan szerencsés helyzetben voltunk, hogy már bőven a megjelenés előtt kipróbálhattuk a játékot. Élményeinket egy számunkra még új stílusú videóban foglalta össze legújabb kollégánk, akit már jól ismerhettek a hazai gamer közösségből, CS. Nagy Endre.


JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár