Sokkold a rendszert: Új előzetest kapott a System Shock 2: Enhanced Edition

Sokkold a rendszert: Új előzetest kapott a System Shock 2: Enhanced Edition

Remélhetőleg hamarosan kiderül a legfontosabb információ is a megújult System Shock 2-ről.

Az elmúlt években egyre többször kapják meg a reflektorfényt azok a fejlesztőstúdiók, amelyek nem folytatással, nem is egyedi IP-kkel szeretnék elárasztani a videójátékok piacát, hanem inkább a renoválás útjára lépnek. A remake-ek (és remasterek) térnyerése egyszerre szolgálja ki a veterán gamereket, valamint azt a generációt, akik az eredeti változatokkal sosem találkoztak. Ebben a felújítási mozgalomban élen jár a CAPCOM és a Square Enix, ugyanis a japánok tökéletesen találták meg a fogást mind a Resident Evil, mind a Final Fantasy szérián. Most a Nightdive Studios próbálkozik meg a szinte lehetetlennel: a jelen kor játékosának szeretnék eladni a legendás, de mégiscsak 1999-es System Shock 2-t.

System Shock 2: Enhanced Edtition

A felújított változat legújabb előzetesében a játékmenetből látható néhány jelenet. Természetesen az nem elvárható, hogy Marvel's Spider-Man 2 szintű grafika mellett lehessen elmerülni a sci-fi horrorban, de a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy a legmodernebb PC-ken, sőt az újgenerációs konzolokon egyaránt élvezhető legyen. A videó alapján kifejezetten előrehaladott állapotban van már a ráncba szedés, azonban még mindig nem érkezett hivatalos információ a megjelenés dátumáról. 

Ezeket olvastad már?

Utóbbi tény egyelőre nem igazán zavarja a rajongókat, ugyanis ők azon pörögnek, hogy mennyire jó érzés lesz majd elővenni újra a klasszikust, ami annyi örömteli pillanatot okozott még a 2000-es évek elején.

Kövess Minket!



Gamer szótár