Most szó szerint belenyalhatsz a legnépszerűbb női tartalomgyártóba

Most szó szerint belenyalhatsz a legnépszerűbb női tartalomgyártóba

Amikor azt hitted, hogy a gamer lány fürdővíz után nem érhet téged meglepetés.

Vannak olyan megosztó figurák a legnagyobb streamingoldalakon, akik akarva akaratlanul, de tematizálják a közbeszédet. Közülük is kiemelkedik Kaitlyn Siragusa, ismertebb nevén Amouranth, aki a hot tubozás mellett néha videójátékokkal, néha meg szinte teljesen meztelen képekkel és videókkal örvendezteti meg a rajongóit. A Kick, a Twitch és az OnlyFans egyik sztárja most úgy döntött, hogy a polgárpukkasztást a lehető legmagasabb szintre emeli. Hamarosan elkészülhet a világ első olyan söre a The Order Of Yoni lengyel főzde technológiai újításának és elborult üzleti stratégiájának köszönhetően, amelyben konkrétan benne lesz egy "különleges ízként" az Amouranth vaginájából kinyert váladék.

Ezeket olvastad már?

Nyugi, a "vaginás" sör már évek óta létezik

2018-ban dobták piacra az első változatát a különleges ízesítésű alkoholos italnak (amit egyébként több női jogvédő csoport simán csak betegnek és nőgyűlölőnek nevezett), amihez cseh modellek segítségét kérték. A hüvelyből kinyert baktériumokat laboratóriumi körülmények között dolgozzák fel, hogy a végén elkészüljön az esszencia, ami tényleg egyedivé teszi ezeket a löttyöket. A lactobacilusok bizonyos törzse, azaz a hüvelyi baktériumflóra védelmet nyújt a nők nemi szervét támadó fertőzésekkel szemben. Valamiért úgy gondolták Yoni vegyészei a sörfőzőmesterrel együtt, hogy milyen jó lenne ezt az anyagot felhasználni extra "flévörként". Ha már létezik a piacon a pénisz és vagina ízű chips, valamint ott van Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyája, akkor a többnyire férfiak által fogyasztott sör sem maradhat ki a sorból.

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor kerülhet forgalomba az amouranthos sör, de szinte garantálni lehet, hogy pillanatok alatt értékesíteni tudják majd az első batchet.

Kövess Minket!



Gamer szótár