Megdőlt az abszolút magyar rekord, 2okos felülhetett a Twitch trónjára!

Megdőlt az abszolút magyar rekord, 2okos felülhetett a Twitch trónjára!

Olyan hatalmas mértékben növekedik 2okos Twitch csatornája, hogy hamarosan tényleg nem lesz vetélytársuk.

Az elmúlt években szinte minden hónapban azt lehetett kiolvasni a Twitch nézettségi statisztikáiból, hogy a WeAreTheVR szinte elérhetetlen messzeségben vezet az üldözőcsapat előtt. Voltak fel-fellángolások, amikor a Pisti és Jani neveivel fémjelzett vállalkozást sikerült legyűrni, de erre csak Kriszhadvice és Nerdhub volt képes. A valaha volt legnagyobb magyar Fortnite-streamer nevéhez fűzödött egészen október 24-éig egy abszolút rekord: az ő magyar nyelvű közvetítése előtt ültek a legtöbben egy adott időpillanatban. Ezt a csúcsot sikerült megdöntenie 2okosnak, akik mindössze egyetlen órára lőtték fel három nappal ezelőtt az élőt (majd utána még egyszer közel három órára), de elérték, hogy majdnem 49 000-en rábökjenek egy időben a streamjükre.

Ezeket olvastad már?

2okos > bárki

Ez a brutális peak tényleg elképesztőnek tűnik, ugyanis az összes magyar nyelvű videóst együttesen nem szokták ennyien követni Twitchen. Sajnos, aki lemaradt erről a történelmi adásról, az csak akkor éri el a VOD-ot, ha előfizet ICE és KDS közös projektjére. A 2okos-csatorna dinamikus fejlődését mi sem mutatja jobban, hogy már átlépték Twitchen a 100 000 követőt. Csak az elmúlt  72 órában majdnem 20 000-rel növekedett a bázis, akik úgy döntöttek, hogy csatlakoznak a 2okos rajongók táborához.

Hova tovább? Ameddig nem csillapodik a hype, addig nincs értelme lassítani a tempón. A jól felépített narratívák, a változatos adások, a sajátos, de mégis könnyedén felismerhető stílus mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy megkerülhetetlen szereplői legyenek ennek az iparágnak. Az biztos, hogy kijár a hatalmas gratuláció 2okosnak, akik tényleg olyan dolgokat érnek el napról napra, amire eddig még sosem volt példa a magyar Twitch történetében!

Kövess Minket!



Gamer szótár