Így néznének ki az országok Spider-Manként, igen még Magyarország is szerephez jutott!

Így néznének ki az országok Spider-Manként, igen még Magyarország is szerephez jutott!

A mesterséges intelligencia Pókember-jelmezbe bújtatta az országokat.

A geek világban egyre nagyobb és nagyobb teret nyernek a mesterséges intelligencia eszközeivel gyártott tartalmak. Pólók, bögrék, plakátok és poszterek készülnek olyan technológiával, amely során a gép dolgozik, az alkotó megpihen. A Midjourney térnyerésének köszönhetően egyre több olyan rajongói videó kerül fel az internetre, amelyek teljesen össze nem illő dolgokat mosnak össze. Ezek közül most itt van a Spider-Man x világ országai, avagy Pókember-jelmezbe bújtatták az egyes nemzeteket. A végeredmény kicsit felemás érzéseket kelthet, ugyanis néha remekül eltalálták a stílust, néha azonban nagyon erőltetettnek tűnik az egész koncepció.

Az alábbi galériában megtalálod a pókemberesített országokat, köztük Magyarországot is!

A listán szereplő Spider-Manek között nem mindegyik ország szerepel, de a legnagyobbakat így is megtalálod. Külön figyelmet érdemel Észak-Korea, amelynél a jelenlegi vezető kapta inkább a főszerepet, nem a zászló színvilága, a jellegzetes épületek, esetleg maga a miliő, amivel azonosítják az egyes országneveket.

Tudtad, hogy a Marvel's Spider-Man 2-t megvásárolhatod a Konzolvilágnál? Kifejezetten érdemes lecsapni erre a jelenleg még PlayStation-exkluzív címre, ugyanis jó eséllyel indul majd az év legjobb videójátéknak járó díjkiosztókon.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések