Elkészült a Riot várva várt LoL-os MMO-ja egy kisebb csavarral

Elkészült a Riot várva várt LoL-os MMO-ja egy kisebb csavarral

Ami a Riot Gamesnek évek alatt nem jön össze, azt összehozta egy srác néhány nap leforgása alatt, vagy mégsem?

A League of Legends elképesztően nagy rajongói bázisának egy jelentős hányada, valamint a modern MMORPG műfajának kedvelői arra várnak már hosszú évek óta, hogy a Riot Games végre elkészítse azt a videójátékot, ami komoly esélyekkel indulhatna harcba a World of Warcraft ellen. Az egyszerűen csak "Riot MMO"-ra keresztelt projektről még mindig csak nagyon-nagyon keveset tudni, ami aggodalommal töltheti meg a sóvárgó szíveket. Egy dologban lehet bízni: a fejlesztők tényleg nem akarnak félkész terméket kiadni a kezeik közül, ezért ennyire nagy a hallgatás a várva várt alkotás kapcsán.

Ezeket olvastad már?

Aki nem tudta kivárni a megjelenést...

Runeterra hatalmas világa rengeteg karaktert mozgat meg számos hatalmas helyszínen, vagyis tényleg minden adott ahhoz, hogy többjátékos szerepjáték formájában merüljenek el a gamerek a küldetésekben. Egy srác megunta azonban a malmozást, ezért úgy döntött, hogy elébe megy a dolgoknak. Kicsit több mint egy hét alatt lefejlesztette az alapjait annak az MMO-nak, amit már csak tartalommal kell megtölteni Noxustól Frejlordon keresztül Ixtalig.

Természetesen ez nem egy kész verzió, nem egy valódi játék, hanem csak egy projektfájl, amibe viszont rengeteg munkaórát ölt bele. Runeterra hatalmas térképét vette alapul, majd azt egy speciális 3D-s szoftver segítségével elkezdte finomhangolni, hogy egy hatalmas bejárható terület legyen a végeredmény, ahol felismerhetőek a képzeletbeli kontinens egyes részei. Ha szeretnéd te is bejárni ezt a nagyon furcsa alapot, akkor innen letöltheted a közel kéthetes munka gyümölcsét.

Kövess Minket!



Gamer szótár