Magyar Twitch Történelem: A legtöbb követővel rendelkező csatornák 2016-tól napjainkig

Magyar Twitch Történelem: A legtöbb követővel rendelkező csatornák 2016-tól napjainkig

Olyanok is szerepelnek az élmezőnyben, akik már egyáltalán nem is közvetítenek!

A Magyar Twitch Történelem című folytatásos teleregény egy újabb fejezetét rendezte meg (régi) Konti, aki ezúttal arra volt kíváncsi, hogyan változott az aktuális követőszám a magyar nyelvű Twitch-csatornák körében az elmúlt nagyjából nyolc évben. A legnépszerűbb streaming platformon számos olyan videóst találni, aki elmondhatja magáról, hogy több mint 100 000 ember rátenyerelt már arra a gombra, ami az egyik legfontosabb mérőszámot növeli meg eggyel. A rengeteg követő nem mindig garancia arra, hogy a közvetített órák száma, a megtekintett órák száma és az átlagos nézőszám is a legjobbak közé repíti az "élőzőt". Legjobb példa erre 2okos, akik idén tarolták le a piacot, azonban jelenleg még "csak" a 12. helyet csípik meg ebben a kategóriában.

A hőskorban a TheVR mellett a MagyarLoLTV és Pierce, valamint az Esport1tv árulkodott arról, hogy az esportfogyasztás a mindennapok szerves részét képezte. Most sincs ez másképp, azonban jóval változatosabb tartalmakat lehet fogyasztani akár esport, akár gaming, akár más (IRL, Just Chatting) kategóriákban. A Fortnite hirtelen jött hatalmas sikerének sokan köszönhetik azt, hogy olyan boostot kaptak a csatornájukra, ami azonnal a legnagyobbak közé repítette őket. Kriszhadvice, Ruben, Sunn és Eragonist nevét mindenki megismerte, akit érdekelt a battle royale műfaj új üdvöskéje.

A 2023. novemberi állapotok kicsit csalókák lehetnek, ugyanis BTURBO és Zackey alig-alig, Kriszhadvice, Nerdhub és Sunn már egyáltalán nem közvetít ezen a platformon, Zsozeatya meg kizárólag csak slotos tartalmakkal örvendezteti meg a twitches rajongóit. 

Ezeket olvastad már?

Te kiket követsz Twitchen a magyarok közül? Ki az, akinek csapatát a legrégebb óta erősíted?

Kövess Minket!



Gamer szótár