Különleges élmények nagyszülőkre szabva

Különleges élmények nagyszülőkre szabva

Nagyszülővé válni az élet egyik legnagyobb ajándéka. Ahogy növekszik a család, elégedetten hátradőlhetünk és nyugtázhatjuk, hogy valamit jól csináltunk. Kevesebb felelősség, sokkal több móka és kacagás. Különösen, ha izgalmas programokkal színesítjük a mindennapokat.

Ahelyett, hogy tárgyi ajándékokkal lepnénk meg szüleink, inkább ajándékozzunk minőségi együtt töltött időt az unokákkal vagy az érdeklődési körüknek megfelelő élményekkel. A Meglepkék.hu nagyszülőknek szóló ajándékai kiváló inspirációul szolgálnak.

Látogatás az unokákkal a MiniPoliszba

Kicsi gyerekként a felnőttek világa hatalmasnak és érdekesnek tűnik. A gyerekek a felnőttes dolgokat utánozva tanulnak új ismereteket és fejlesztik készségeiket. A MiniPolisz egy olyan minivilág, mely teljes mértékben a gyerekekre van szabva. A kicsik itt lehetnek postások, darukezelők, virágárusok, bolti eladók, autószerelők és pénztárosok.

Ebben a világban még a legkisebbek is felnőtté válhatnak és felfedezhetnek rengeteg új dolgot a nagyszülők segítségével. Ennél izgalmasabb családi programot el sem lehet képzelni. A szerepcserének köszönhetően a felnőttek újra gyerekek, míg a kicsik felnőttek lehetnek.

Lada imádóknak vezetési élménycsomag

Trabanton szállni élvezet, ahogy az ismert dal is szól, azonban a Lada is hasonlóképp nagyszerű élményeket ígér. Szüleink, nagyszüleink számára a Lada ikonikus autó, mely a fiatalságot szimbolizálja. Ahogy beülnek a kocsiba, biztosan megrohanják őket az emlékek. Egy retró csoda vezetése felér egy időutazással, mely feledhetetlen élményeket okoz.

Szappankészítő workshop

A kreatív nagymamák, de akár nagypapák is szívesen kézműveskednek, készítenek egyedi dolgokat. A szappankészítő workshop ideális választás, ha a megajándékozni vágyott személy szívesen megismerkedne a szappankészítés fortélyaival. 

A workshopon többek közt elsajátítható maga a készítés menete, megismerhetők a főbb összetevők, illetve a különféle természetes illóolajok, színezők és gyógynövények.

Nordic walking feltöltődés a Mátrában

A sportos nagyszülők mindig jó néven vesznek egy kis aktív programot. A Nordic Walking tökéletes idősek számára, mivel a sétát két bot segíti, melyek lehetővé teszik a speciális, ritmikus járást. Többféle túraútvonal áll rendelkezésre, így a könnyebbek és nehezebbek közül a fittségi szintnek megfelelően tudnak válogatni a nagyszülők.

4 desszertes páros élmény a NOUR cukrászdában

Ha édesszájúak a nagyszülők, akkor egy desszertes élmény nagyszerű ajándék számukra. Különösen, ha egy olyan prémium cukrászdáról van szó, mint a NOUR, melyben a desszertek a legkiválóbb alapanyagokból, saját receptúra alapján készülnek. Az ízek, formák és textúrák tökéletes kombinációja mutatkozik meg ezekben a finomságokban.

Kövess Minket!



Gamer szótár