Olyan funkciókat kap a Windows 11, hogy azonnal telepíteni akarod, ha eddig nem tetted

Olyan funkciókat kap a Windows 11, hogy azonnal telepíteni akarod, ha eddig nem tetted

Egy újabb nyomós érv amellett, hogy Windows 11 fusson a PC-den.

Sokan úgy vannak vele a mai napig, hogy nekik nincs igazán szükségük a Windows 11 névre keresztelt operációs rendszerre. Felesleges és idegesítő funkciók, amelyeket nem lehet letiltani, bizonytalanág, instabilitás, valamint egyéb kisebb-nagyobb hibák. Szerencsére most itt van néhány olyan változtatás, ami tényleg segíthet abban, hogy a bizonytalankodókat meggyőzze arról, igenis kell nekik a PC-jükre a W11. A Microsoft bejelentette, hogy az Európai Gazdasági Közösségben elfogadott digitális piacokról szóló jogszabály értelmében még inkább felhasználóbarát lesz a legújabb OS.

Ezeket olvastad már?

VÉGRE

Rengetegen várták már azt a pillanatot, amikor egyetlen mozdulattal eltávolíthatják asztali számítógépükről a Microsoft Edge-et. Hamarosan erre lesz lehetőség, valamint arra is, hogy a Bing keresőszoftvert el lehessen tüntetni a Windows Searchből. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor ott van a Microsoft News Feed, avagy a hírfolyam, amit ki lehet majd kapcsolni, sőt a Widgets Boardban le lehet majd tiltani a reklámokat. Egyik sem egy óriási változtatás, de mindenképpen kényelmesebbé teszi a Windows 11 használatát, valamint úgy érezheti a felhasználó, hogy a gyártó nem akarja a torkán letuszkolni akarata ellenére azokat a dolgokat, amelyekre valójában az általános tevékenységek során egyáltalán nincs szükség.

A módosítások várhatóan 2024 elején érkeznek majd meg minden usernek a gépére egy nagyobb frissítés formájában, a tesztelési időszak a következő hetekben indul.

Kövess Minket!



Gamer szótár