Megtaláltuk a Black Friday legőrültebb ajánlatát!

Megtaláltuk a Black Friday legőrültebb ajánlatát!

Aki ezt megveszi, az kap +10 charismát! 

Minden évben az egyik leginkább várt "ünnep" a Black Friday. Nincs ez másképp 2023-ban sem, azonban az óriási, gigászi és kihagyhatatlan akciók száma mintha visszaesett volna az elmúlt évekhez képest. Ennek ellenére pillanatok alatt elkapkodták a 99 900 Ft-os Nintendo Switch OLED-et, ahogy nem kellett sokáig várni arra sem, hogy az 50%-kal leértékelt mikrohullámú sütő közül az összes gazdára találjon. Rengeteg hardveres és szoftveres, drogériás és háztartási gépes ajánlat között lehet böngészni a magyar és nem magyar boltokban, azonban az alábbit semmi sem überelheti.

25 600 forintért egy teljes órára a tiéd lehet a természetes szakállú Mikulás, akivel online videóhívás keretében tárgyalhatod ki, hogy éppen milyen az időjárás, mit rejt majd a csizma, valamint honnan származik valójában a virgács. Akkor sincs baj, ha csak karácsony után lenne időd eszmecserét folytatni a legendás figurával, ugyanis egészen december 31-éig beválthatod az utalványt! Ez tényleg egy kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik, azonban mindenképpen érdemes megfontolni, hogy tényleg természetes szakállú Mikulással szeretnél-e beszélgetni, nem elég egy műszakállú változat...

A teljesség igénye nélkül érdemes felkutatni a mai nap az eMAG, az Aqua, a Konzolvilág, az Alza, a notebook.hu, a PlayStation, az Xbox és a Ubisoft oldalait, hátha találsz olyan Black Friday-ajánlatot, amire érdemes lecsapnod. Ha valamiből nem találsz készletet, akkor sem kell aggódni, majd karácsony után úgyis röpködnek majd újra az akciók!

Kövess Minket!



Gamer szótár