Gamer lány fürdővíz után itt van a gamer lány sütemény

Gamer lány fürdővíz után itt van a gamer lány sütemény

Ahogy az várható volt, nem volt botrányoktól mentes a piacra dobása a terméknek.

Ha az igazán népszerű gamer lányokra terelődik a téma, akkor a legtöbb embernél az első helyen minden kétséget kizáróan Pokimane szerepel (szorosan követi őt Belle Delphine, aki a fürdővizével vált igazán ismertté). Imane Anys az elmúlt évtizedben gyakorlatilag az egyik legnagyobb videógyártóból lett egy hatalmas influencer, aki milliókat ér el egy-egy posztjával. Aktív Twitteren (X), Instagramon, de folyamatosan lehet vele találkozni azon a platformon, ahonnan valójában elindult a karrierje. Mostanában Twitchen főleg World of Warcraftot streamelt, de új termékének leleplezésekor a VALORANT volt terítéken. A 27-éves kanadai-marokkói véleményvezér bemutatta a myna snackst, ami több tulajdonsága miatt szeretne valódi alternatíva lenni azok számára, akiknek fontos a nassolás, de nem vetik meg az egészséges(ebb) életmódot sem.

Ezeket olvastad már?

Miért jobb ez a "gamer lány édesség" a többi versenytársánál?

A myna hivatalos honlapján azzal reklámozzák a terméket, hogy egy adagban nagyjából 40%-kal kevesebb a cukor, a kalória és a szénhidrát, mint a piacvezető "sütiknél". Emellett a myna gluténmentes, sőt D-vitamint is tartalmaz, miközben csak és kizárólag természetesen összetevőket használtak fel az elkészítéséhez.

A megjelenés után azonnal előkerültek azok a kritikus hangok, akik azt állították, hogy az egész ötletet lopta Pokimane. Egy lelkes oknyomozó állítása szerint a mynát már évekkel korábban kitalálták, sőt kapható is volt Midnight Mini Cookies néven a Toatzy forgalmazásában. Pokimane és Darcey Macken a hivatalos állásfoglalás alapján nagyjából két évig kísérleteztek azzal, hogy megtalálják a tökéletes édességet. Hogy loptak-e, merítettek-e ihletet más termékekből? Ez már egy olyan jogi hercehurca eleje, aminek egyelőre nem látni a végét. Az biztos, hogy a Toatzy kekszei olcsóbbak, szinte teljesen azonos összetevőkből állnak, viszont nem tartalmaznak D-vitamint. 

Mindenki döntse el önmaga, hogy szüksége van-e a myna snackre csomagáron (ami 114 gramm) nagyjából 2600 forintért, vagy beéri inkább a Toatzy-féle változattal, aminek 100 grammja átszámolva 1000 forintba sem kerül.

Kövess Minket!



Gamer szótár