Akciófigyelő: Ingyenes DLC-vel vár az ingyenes The Sims 4!

Akciófigyelő: Ingyenes DLC-vel vár az ingyenes The Sims 4!

Mindenképpen érdemes behúzni ezt a DLC-t, ha amúgy is pörgeted az alapjátékot.

A világ egyik legjövedelmezőbb videójátéka minden kétséget kizáróan a The Sims 4. A 2014-es (!) megjelenéskor egy tripla A-s árat kértek el az első változatért, amiben tulajdonképpen csak az alapok voltak benne. Ezután futószalagon gyártotta az EA a DLC-ket, legyen szó teljes értékű kiegészítőről vagy csak tárgyakat és ruhákat tartalmazó "cuccos" csomagokról. Ha most szeretnéd megvásárolni a teljes The Sims 4-szettet Steamen, akkor több mint 100 000 forintot kéne elköltened ahhoz, hogy a "teljes" élményt kiaknázhasd, ami ebben a videójátékban rejlik. Szerencsére az alapjáték már egy ideje teljesen ingyenesen hozzáférhető bárki számára, így legalább az életszimulálás kezdőszettet bárki kipróbálhatja néhány kattintás után, akár te is.

Ezeket olvastad már?

The Sims 4 My First Pet Stuff

Az állatkás kiegészítő csomag számos újdonsággal lepi meg a gazdikat és kedvenceiket. A Stuff Pack részeként bekerültek a játékba a hörcsögök, patkányok, törpesünök és a miniatürizált bubalusok (ázsiai bivalyok). Emellett a DLC tartalmaz még egy nagy kupac ruhát, amivel felöltöztethetőek a cicák és kutyák, hogy mindig az aktuális napszaknak és időjárási feltételeknek megfelelően kóboroljanak a házban és a ház körül. Végezetül ott vannak azok az egyedi minták, amelyek kiemelik azt, hogy a tulajdonos bizony állatőrült, avagy még a kanapén is a lehető legcukibb cicás díszpárnáknak kell kitölteniük a teret.

A The Sims 4 My First Pet Stuff 2024. január 9-én 19:00-ig érhető el teljesen ingyen, futtatásához szükség van a The Sims 4 alapjátékra!

Kövess Minket!



Gamer szótár