Gaming: Itt vannak az első részletek a 2024-es Call of Dutyról!

Gaming: Itt vannak az első részletek a 2024-es Call of Dutyról!

Újra megtámadja a pénztárcákat és malacperselyeket az Activision Blizzard, már készül az új Call of Duty.

Ha a világ legjövedelmezőbb videójátékos franchise-ait vizsgálod, akkor elég előkelő helyen kell találkoznod a Call of Duty-sorozattal. Az Activision Blizzard kötelékébe tartozó brand dollármilliókkal tömi meg a tulajdonosok, producerek és más vezető pozícióban lévő munkatársak zsebét, ami azért be kell vallani, hogy nem a véletlen műve. Egy remekül felépített, olajozottan működő gépezetről van szó, ami több fronton hódítja meg a gamereket. Többnyire (az ideit nem szabad idevenni) szórakoztató singleplayer kampány, ütős multiplayer, valamint változatos kooperatív módok várnak azokra, akik úgy döntenek, hogy beadják a derekukat, avagy kicsengetik a 15-30 000 forintot az éppen aktuális epizódért. De mire lehet számítani jövőre CoD-fronton?

Ezeket olvastad már?

2024-ben sem maradsz új Call of Duty nélkül!

Egyelőre még mindent pletykaként kell kezelni, de általában ezek a kiszivárgott tippek elég nagy százalékban bejönnek az iparág ezen szektorában.

  • A 2024-es CoD neve Call of Duty: Black Ops Gulf War lesz
  • A korai '90-es évekbe kalauzol el majd az új Black Ops-játék, amikor az Öbölháború zajlott (nagyjából 1990 augusztus és 1991 február között játszódnak majd a cselekmények ennek fényében)
  • Visszatérnek a hullámokban támadó zombik
  • Olyan ismerős BO-pályákkal lehet majd találkozni, mint a Grind és a WMD
  • Az előrendelőknek tényleg rengeteg extrával készül az Activision. Nem napokkal, hanem hetekkel hamarabb belevethetik majd magukat a (zombis) kalandokba azok, akik előre kifizetik a játék vételárát

Egyelőre ennyit tudni a BO GW-ről, neked felkeltette az érdeklődéset?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.