Szeretnéd megkóstolni JustVidman saját üdítőjét, most megteheted!

Szeretnéd megkóstolni JustVidman saját üdítőjét, most megteheted!

Magyarország egyik legnépszerűbb youtubere betörne a craft üdítők piacára.

Aki kicsit is aktívabban követi a magyar craft sörfőzdék tevékenységeit az elmúlt években, annak el kellett fogadni a tényt, hogy már nem csak és kizárólag az alkoholos italok szerepelnek a portfóliókban. Egyre nagyobb igény van arra, hogy minél szélesebb választék kerüljön a polcokra és a hűtőkbe az alkoholmentes termékekből. A magyar mezőnyben a Monyo Brewing talán az egyetlen igazán nagy cég, amelyik kifejezetten sokat foglalkozik főzdén belül azzal, hogy kiszolgálja azokat a vásárlókat, akik élveznék a minőségi, gyümölcsben gazdag, komlóval tuningolt üdítőket. Itt kerül képbe JustVidman!

Ezeket olvastad már?

JustVidman + Monyo Brewing = Ez alma? / Ez mangó?

A magyar youtuberek közül kiemelkedik JustVidman, aki szórakoztató animációival és ötletes találmányaival egy modern Da Vinciként hódít. A legnagyobb videómegosztón bizonyára te is belefutottál már valamelyik barkácsolós, kifigurázós vagy épp csomagbontós videójába, sőt Vidman a zenei világban is kipróbálta már magát. Ezúttal a poharadba költözne bele Kiss Tamás, méghozzá két különböző üdítőital formájában.

  • Ez Alma? - „Az üdítő különlegessége, hogy a sörgyártásra jellemző komlót tartalmaz, ami hidegkomlózással kerül az üdítőbe. A citrusos, komlós aroma remekül passzol az amúgy is frissítő almafröccsös hatáshoz. Ez az üdítő hozzáadott cukrot nem tartalmaz.”
  • Ez Mangó? - „Az üdítő különlegessége, hogy 20%-ban valódi, 100%-os gyümölcspürét tartalmaz (mangó-maracuja mix), a rengeteg gyümölcsnek köszönhetően pedig olyan, mintha egy friss trópusi gyümölcsbe harapna az ember.”

A Tengeri Szerzetes remélhetőleg nem visz el téged akkor sem, ha nem rendelsz be egyik üccsiből sem, de az igazi rajongóknak máris itt van a tökéletes ajándék, amivel magukat lephetik meg az ünnepi szezon elején, közepén és végén. Kizárólag a készlet erejéig!

Kövess Minket!



Gamer szótár