Zsebeld be a jól megérdemelt jutalmadat!

Zsebeld be a jól megérdemelt jutalmadat!

 Ideje elfogadni jól megérdemelt jutalmadat a sokéves szolgálatodért, illetve a játék iránti rendíthetetlen elkötelezettségedért cserébe.

A jutalom 2023. november 30. 05:00-tól (CET) kezdődően 2024 novemberéig érhető el. Attól függően, melyik évben csatlakoztál a játékhoz, kaptál tőlünk egy rangot. Görgess le a további részletekért!

LÉPJ BE A JÁTÉKBA, ÉS FOGADD EL AZ AJÁNDÉKODAT!

Jól megérdemelt jutalmad a rangodtól függ:

  • Újonc: <1 év szolgálatért
  • Harcos: 1-3 év
  • Parancsnok: 4-6 év
  • Tiszt: 7-9 év
  • Veterán: 10-13 év, továbbá alfa-és bétatesztelők

Az ajándékod átvételéhez egyszerűen jelentkezz be a játékba!

HASZNÁLD FEL A TOKENJEIDET!

A Harcostól kezdődően felfelé minden rang tokeneket, illetve játékon belüli tartalmakat kap. 2024 novemberéig válthatod a tokeneket értékes javakra a játékon belüli Bolt különleges szekciójában. Ízlésed szerint válogathatsz a fejlesztett és kísérleti felszerelések, komponensek, menő 2D- és 3D-stílusok, egy nulladik készséggel rendelkező univerzális harckocsizó, kötvények, kreditek és más hasznos tárgyak közül.

Bővítsd a járműgyűjteményed!

A különös V-VII-es szintű járművek a jól megérdemelt jutalom szerves részei *. Mindegyikük érdekes történettel és gyűjtői értékkel büszkélkedhet. Ráadásul a járművek mindegyikével szórakoztató játszani a maga módján. Most először, minden 1⁠-⁠3 évet leszolgált játékos (Harcos rang) választhat egyet a tavalyi év V-VI-os szintű járműveiből!

Kövess Minket!