Egy igazi

Egy igazi "streamer All-Star-csapat" nyerte meg az esport CUP powered by Telekom 2023-at!

12 csapat harcolt a győzelemért, de csak egyikőjük vihette haza a legértékesebb nyereményeket.

Összesen 4 selejtező során vívta ki az a 12 csapat a jogot arra, hogy megküzdhessenek Magyarország legnagyobb LoL-os LAN-ján, az esport CUP powered by Telekom 2023 versenyén. A bejutottak közül egyedül kisze nem tudott részt venni betegség miatt a kupán, helyére Doma érkezett, ami bár kényszerű cserének bizonyult, de remek játékossal sikerült pótolni hazánk egyik legjobb ADC-jét. A csoportkörök után 4 csapattól vettek könnyes búcsút a szervezők, ezután következhetett a vigaszágas rájátszás, ahol egyre fogytak az ötösök. Végül az Edifier Afterglow Esports Egyesület jutott be alsóágról a nagydöntőbe, ugyanis legyőzték az idén sikert sikerre halmozó Lenovo Legion Honvédet. A végső fináléban az EGW-re egy igazi All-Star-csapat várt, a ChocolateBalls.

Ezeket olvastad már?

A 2023-as bajnok, a ChocolateBalls

Nagyon stabil teljesítményt nyújtott az egész tornán a Ducky, Ragnarr, Blackii, Dandom és Acsi neveivel fémjelzett mix. Külön ki kell emelni Magyarország egyik legnépszerűbb LoL-os streamerét, aki nem Katarinával (azt többször tiltották is tőle), hanem Oriannával tört borsot az ellenfelek orra alá. Nem lehetett megingatni a veterán félprofi-profikból álló különítményt, magabiztosan gyűrték le az utolsó összecsapásban az idei második nagy tornán ismét ezüstérmet szerző EGW-t. A győztesek fejenként egy darab Oculus Quest 2 VR-headsettel, valamint egy Samsung Galaxy A54 5G Dual Sim mobiltelefonnal gazdagodtak. A második helyezettek egy Huawei Watch 4 Prónak örülhettek, a bronzérmesek egy Xbox Elite Controller Blue + Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap előfizetéssel gazdagodtak.

esport CUP powered by Telekom 2023 végeredmény

  1. helyezett: ChocolateBalls (Acsi, Dandom, Blackii, Ragnarr, Ducky)
  2. helyezett: Edifier Afterglow Esports Egyesület (Bala, Paresz, Robenong, Endless, Passzi)
  3. helyezett: Lenovo Legion Honvéd (Xeanny, Frenzy, Lagolinas, Benzz, Sekkou)

A TÁMOGATÓK, AKIK NÉLKÜL NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE EZ AZ ESEMÉNY: MAGYAR TELEKOM, HUAWEI, SAMSUNG, AZ ALIENWARE PC-K FORGALMAZÓJA, A DELL TECHNOLOGIES, MICROSOFT XBOX, ESPORT1.HU ÉS A HUNESZ

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.