VALMAR koncertre nyerhetsz jegyet, pusztán azzal ha nézed az Afterglow LoL kupáját

VALMAR koncertre nyerhetsz jegyet, pusztán azzal ha nézed az Afterglow LoL kupáját

Írjátok be a naptárba, december 23-án jön a Valkusz League of Legends ARAM Kupa az Edifier Afterglow Esports Egyesület szervezésében.

2024. január 20-án a VALMAR eddigi legnagyobb koncertje érkezik, méghozzá a budapesti Papp László Sportarénában! Most akár te is jegyet nyerhetsz erre a koncertre, ráadásul alig kell tenned érte valamit. Az Edifier Afterglow Esports Egyesület karácsonyi LoL-kupát szervez, ahol nem csak a játékosok, de a nézők is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak majd. PC-ket beizzítani, irány a Szurdok, jön a Valkusz League of Legends ARAM Kupa, méghozzá a VALMAR duóból jól ismert Valkusz Milán öccse, Valkusz Máté válogatott teniszező támogatásával, aki nem mellesleg nagy rajongója a játéknak és a tavalyi E-sport Cup by Telekom LAN kupán 2. helyezést ért el az EGW színeiben.

Nevezés és közvetítés

A nevezés és versenylebonyolítás az EsportManager felületén keresztül zajlik, az eseményen való részvétel mindenki számára ingyenes. A Valkusz Karácsonyi ARAM Kupa a twitch.tv/esport2tv Twitch-csatornán lesz nyomon követhető, amelyet a magyar nyelvű LEC-adásokból jól ismert kommentátorok, Makaria és Livius hoznak el nektek!

JELENTKEZÉS A VERSENYRE

  • Nevezési határidő: 2023. december 23. 14:00
  • Kupa kezdete: 2023.december 23. 15:00
  • Közvetítés kezdete: 2023.december 16:30

Nyeremények

  1. helyezett csapat: 125.000 Ft
  2. helyezett csapat: 50.000 Ft
  3. helyezett csapat: 25.000 Ft

Nézői nyereményjáték az adásban

Az esemény célja nem csupán a győzelem, hanem a közösségépítés és az ünnepi gaming hangulat megteremtése is, így nem csak a játékosok, de a nézők is értékes nyereményekben részesülnek! A nézők között 5 db jegy kerül kisorsolásra a VALMAR duo eddigi legnagyobb koncertjére a budapesti Papp László Sportarénába.

Ne feledjétek, december 23-án találkozunk Valkusz League of Legends ARAM Kupán, az esport2tv-n!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.