LoL: Faker így árazta be a világ legjobb dzsungeleseit - VIDEÓ

LoL: Faker így árazta be a világ legjobb dzsungeleseit - VIDEÓ

A világ legerősebb League of Legends bajnoksága már készül a tavaszi szezonra.

Rögtön egy gigászi rangadóval nyitja meg a 2024-es évet az LCK, a koreai topliga, ugyanis január 17-én magyar idő szerint nagyjából 11:00-kor egymásnak esik a Gen.G és a T1. A rajtig még van hátra egy teljes hét, de addig sem unatkoznak a nézők. A szervezők úgy döntöttek, hogy itt az ideje egymásnak ereszteni a legnagyobb sztárokat olyan módon, ahogyan erre még nem volt példa. A főszereplő ezúttal sem lehet más, mint az immár négyszeres világbajnok, a valaha volt legeredményesebb idéző Faker. Az Elpusztíthatatlan Démonkirály Poppyval lopta be öt olyan játékos elől a Baron Nashort, akik abból élnek, hogy a Smite-ot nyomogatják a profi meccseken.

Faker baron steal vs team of 5 LCK junglers
byu/Retryghane inleagueoflegends

A T1-nal számolni kell

Jelentős átalakulások mentek végbe az LCK-ben, azonban van egy csapat, amelyik kitartott a tavalyi ötöse mellett. A Worlds címvédőjének nem volt értelme felforgatni a kezdőjét, mivel óriási meneteléssel húzták be az év legnagyobb versenyét. A T1 mellett kifejezetten erősnek tűnik a Hanwha Life (Doran, Peanut, Zeka, Viper, Delight) és a Gen.G (Kiin, CAnyon, Chovy, Peyz, Lehends). Sötét lovaknak lehet tekinteni a Dplus KIA együttesét, ahol ShowMaker köré építették fel az új keretet, valamint a KT Rolstert, ahol a korábbi DRX-ből Pyosik, Deft és BeryL triója állt össze.

Mindenképpen érdemes lesz majd követni az eseményeket Dél-Koreában, ugyanis egy teljesen új frissítésben kell megmutatniuk a legjobbak legjobbjainak, hogy ők az esélyesei az MSI-nak.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.