A combvédő nemcsak szexi, hanem praktikus is

A combvédő nemcsak szexi, hanem praktikus is

Áldás, ha találunk olyan ruhadarabokat, amelyeket szexinek és vonzónak gondolunk, de közben nem érezzük magunkat benne kellemetlenül, sőt! Még plusz szolgálatot is tesznek számunkra a mindennapok során. A combvédő pont ilyen.

Az OKÉ kínálatában kapható csipkés combvédő azok közé a darabok közé tartozik, amiknek minden nő ruhatárában ott kell, hogy lapuljanak – felhelyezésük egyszerű, hordásuk pedig megkönnyíti a mindennapokat, különösen nyáron. De miért is?

Must-have női fehérneműk

Ha szeretnél olyan gardróbot összeállítani, amelyben minden alkalomra megtalálható ruhadarabok vannak, mindennek az alapja egy széles körű fehérnemű kollekció. 

Legyen tehát a szekrény alsó fiókjaiban fehér, fekete, testszínű és valamilyen élénkebb színben pompázó melltartó, push-up és sportmelltartó, és nem árt egy pánt nélküli verziót is beszerezni.

Alsók tekintetében is induljunk ki a hasonló színekből, válogassunk a formák között, legyen köztük kényelmes, sportoláshoz kifejlesztett, varrás nélküli, elegánsabb ruhákhoz tervezett és alakformáló változat is.

Ha már az alakformálásnál tartunk, ezekből beszerezhetünk bugyit, bodyt és sortot is, utóbbi meggátolja a combok összedörzsölődését. Ha ezzel a problémával sokszor szembesülünk, érdemes, ha van a fiókban egy-két combvédő is. De mire is jó ez a ruhadarab?

Ezért szerezz be combvédőt

A szilikonos, gumis pánttal ellátott, általában csipkével díszített combvédők olyan kiegészítők, melyeknek különösen nyáron vesszük hasznát. A combközépre felhúzva az alábbiakban segít:

  • Eleged van nyáron abból, hogy a hőségben a szoknya alatt kellemetlenül összedörzsölődnek a combjaid, pirosak, kiütésesek lesznek.
  • Szeretnél egy kis önbizalomtuningot, de nem akarsz emiatt feltűnő vagy kihívó ruhát felvenni – egy elrejtett, csipkés combfix igazán jó erre.
  • Férfiként meglepnéd a párod évforduló, születésnap vagy csak egy sima hétköznap alkalmából valamilyen szexi kiegészítővel.
  • A kompressziós vagy alakformáló combvédő pedig javíthatja a vérkeringést, egészségesen tartja a lábakat.

Meggyőztünk valamelyik ponttal? Nagyszerű! Most már csak az van hátra, hogy a neked megfelelőt válaszd ki a boltban vagy webshopban.

Így válaszd ki a számodra legjobbat

Figyelj oda, hogy milyen anyagból készül a combvédő, hiszen csak így garantálható, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket, vagyis elvezeti az izzadtságot és meggátolja a combok kellemetlen összedörzsölődését. 

Nézd meg a méretezést is, hiszen ha túl szoros, akkor elszoríthatja a combot, ami tönkreteheti a napodat, ha viszont túl bő, akkor lecsúszhat, és nem teljesíti a feladatát.

Ehhez a comb körméretét kell lemérned, és összehasonlítanod a csomagoláson lévő táblázattal. Egyébként pedig, ha jó a méret, nem kell aggódnod azon, hogy lecsúszik, hiszen a pánt nélküli melltartókból ismert szilikonos sáv itt is jó szolgálatot tesz.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.