Hogyan válaszd ki az otthonod stílusába legjobban illő tv-állványt?

Hogyan válaszd ki az otthonod stílusába legjobban illő tv-állványt?

Ma már az otthonok többségében van minimum egy televízió. Egyesek majdnem minden helyiségben elhelyeznek egyet, míg mások kitiltották a lakásukból eme eszközt. Bárhogy is döntünk, ahol tv van, ott szükség lehet egy (vagy több) tv-állványra.

Mire figyelj a választáskor? 

A Berior webáruház tv-állványai között számos stílusban megtalálhatod ezt az illusztris bútordarabot, neked csak azt kell eldöntened, hogy melyik tetszik a leginkább. A feladat nem egyszerű: a bőséges kínálat zavarba ejtő - szebbnél-szebb darabok vonulnak fel a szemlélődésed során. Ilyenkor az a legcélszerűbb, hogy az aktuális trendeket tartod a követendő irányvonalnak. Így biztos, hogy nem kerülsz tévútra.

A döntéseidet sokféle tényező befolyásolhatja a lakberendezési trendeken kívül is. Például a televízió paraméterei, az adott szoba stílusa, a tv-állvány szépsége, az ára, a saját anyagi forrásaid nagysága. Ezek összességéből alakul majd ki a végső elhatározás az egyik vagy a másik termék mellett.

Mit mondanak a szakértők?

Szakértők szerint vannak olyan alapszabályok, amelyek betartásával a tv-állvány is optimálisan illeszkedik majd a lakásodba:

  • A bútordarab mindig legyen szélesebb, mint maga a készülék képernyője - egyrészt ez esztétikusabban fog mutatni, másrészt nehezebb lesz a helyéről leverni, nem kis anyagi kárt okozva.
  • Kulcsfontosságú a bútor magasságának meghatározása is, hiszen ha rosszul döntesz, akkor megfájdulhat a nyakad. Úgy kell kiválasztani az állványt, hogy a készülék mindenképpen szemmagasságban legyen.

Zárt vagy nyitott állványt érdemesebb vásárolni?

Az, hogy a nyitott vagy a zárt kialakítású állvány illik legjobban az elképzeléseidhez, szintén sok mindentől függ. Első eldöntendő kérdés, hogy csak egy tévé lesz elhelyezve azon, vagy a készülék egy komoly házimozi-rendszer része lesz. Ilyenkor a nyitott változatok mellett érdemes dönteni, így minden vendégünk előtt büszkélkedhetünk a hangtechnikai rendszerünkkel.

A legjobb megoldás azonban az lenne, ha olyan darabot szereznél be, amelynek egyaránt vannak nyitott és zárt részei is. A zárt bútoroknak is megvannak a maguk előnyei, hiszen elrejthetők bennük a személyes tárgyak. 

A tv-állványok jelentős részét a letisztult formák, a visszafogott színvilág jellemzi, de van olyan is, ami akár LED-világítással is rendelkezik. Minden dizájnos berendezés alkalmazza a technika legújabb vívmányait, így ez alól a tv-szekrény sem jelenthet kivételt.

Milyen színárnyalatokban lehet a tv-állványokat beszerezni?

Nagyon keresettek a fahatású bútorok, amit viszonylag gyakran kombinálnak a fekete vagy a fehér színnel. Sokan szeretik a letisztult, egyszínű, fehér és fekete darabokat - ezek soha nem mennek ki a divatból.

Színes darabokkal viszont csak nagyon ritkán - speciális esetekben – találkozhatsz, hiszen mindig az a cél, hogy minden egyes bútor harmonizáljon egymással, a helyiség más berendezéseivel, színeivel. 

Válassz te is minőségi tv-állványt, és tedd még élvezetesebbé az otthoni filmnézés élményét!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.