Milyen előnyei lehetnek egy mobilháznak?

Milyen előnyei lehetnek egy mobilháznak?

A mobilházról köztudott, hogy könnyen telepíthető, gyorsan lakhatóvá tehető, s ha arra van szükség, valóban mobilizálható, akár a későbbiek során is. Kevésbé ismert tény, hogy többféle funkciónak is tökéletesen megfelel, s akár négy évszakos változata is elérhető.

Ebben a cikkben kísérletet teszünk arra, hogy összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat ezekkel a remek építményekkel kapcsolatban. Amennyiben éppen építkezés előtt állsz, illetve azon morfondírozol, hogy jó befektetés lehet-e egy üres telek a kitűzött céljaidhoz, akkor feltétlenül tarts velünk ebben a cikkben!

Gyors kivitelezés

Az idő egy igencsak fontos tényező, ha az álmaink megvalósításáról van szó. Az EcoModul konténerházait választva azonban a lehető legrövidebb úton juthatunk álmaink ingatlanához. Ha megvan a telek, ahová nyaralót, hétvégi házat, üzlethelyiséget vagy éppen irodát terveztél, akkor mindössze annyi a dolgod, hogy kiválassz egy ideális modellt.

A kiszállítást és a telepítést is a cég végzi el, s mivel gyakorlatilag összeállított modulokban vagy teljesen felépítve jutnak el a helyszínre a mobilházak, ezért voltaképpen – a hagyományos értelemben véve legalábbis – még építkezésre sem lesz szükség.

Itt tehát nem merülnek fel csúszások a késlekedő szakemberek miatt, nem futunk bele akadályt jelentő időjárási tényezőkbe, s egészen biztos, hogy nem fogunk évek múltán a szakállunkat fésülgetve töprengeni azon, hogy hogyan lehet az, hogy még mindig nincsen kész.

Környezettudatos választás

Mivel nem keletkezik a telepítés helyszínén rengeteg építési hulladék, nem terheljük hosszú időn keresztül zajjal és kosszal a környezetet, már a létrehozása is jóval kedvezőbb lesz ebből a szempontból.

Másrészt pedig kis költségigényű ingatlanról van szó, hiszen kiváló szigeteléssel, valamint dupla üvegezésű, remek hőmegtartó képességű nyílászárókkal rendelkezik, így pedig képes megőrizni a beltér komfortos hőmérsékletét, azaz jóval kisebb igény fog keletkezni a fűtési, illetve hűtési berendezések, rendszerek üzemelésére vonatkozólag. Ez egyenesen elvezet bennünket ahhoz, hogy alacsonyak lesznek a rezsivel kapcsolatos kiadásaink.

A négy évszakos mobilházakban jellemzően elektromos technológiákat választunk, mint amilyen a fűtőpanel, a klíma vagy az elektromos kandalló. Ezekhez telepíthetünk a tetőre napelemes rendszert is, így akár nullára is csökkenthetjük a költségeinket.

Előre kalkulálhatunk a kiadásokkal

Nagyszerű, ha tudjuk, hogy kedvező lesz a fenntartása az ingatlannak, ám oda el is kell valahogy jutni, hogy ennek az előnyeit saját kézből meg is tapasztalhassuk. Bizonyára mindannyian örömmel halljuk, hogy szerencsére már a kezdeti beruházás összege sem lesz elrugaszkodott, ráadásul egész pontosan ki tudjuk számolni, hogy mi mennyibe fog kerülni.

A szokásos bizonytalanságokat és váratlan eseményeket kiiktatva ugyanis elkerülhetjük azokat a kellemetlen meglepetéseket, amelyek az egekbe szokták emelni a költségeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.